Разходките навън са силно препоръчителни още през първия месец след раждането на детето. Затова е важно да разполагате с хубава и удобна количка, която да ви позволява да прекарвате възможно най-много време на чист въздух.

Детски колички можете да закупите в най-различни модели и цветове. Някои от тях са подходящи за използване още от първия ден след раждането на бебето, други са предназначени за малко по-късно, когато детето вече умее да стои в седнало положение, трети – за след първата годинка, когато детето вече е съвсем укрепнало.

Това в никакъв случай не означава, че ще ви се наложи да купувате три отделни колички за няма и две години. Съвременните дизайни са разработени по такъв начин, че с една покупка да получите всичко, което ще ви е необходимо през следващите няколко години дори и мечтаната бебешка лятна количка.

Комбинирани колички

Продават се комбинирани детски колички, които ще осигурят комфорт на вас и на вашето дете както по време на крехката бебешка възраст, така и след това. Те се състоят от отделни модули, които се сменят с възрастта и необходимостите на бебето (бебешко кошче, седалка, кошче за кола).

Бебешкото кошче на количката е най-оптималният начин за разходки с бебето през първите шест месеца или през студените зимни дни. То защитава детето от неблагоприятните атмосферни и климатични особености и му осигурява необходимия уют и спокойствие.

След навършване на шест месеца, или когато детето умее да седи само, използвайте седалката към количката, за да му осигурите видимост на света наоколо.

Летни колички

Ако не се нуждаете от всички тези елементи и детето ви вече е над шест месеца, можете да закупите направо лятна количка. Летните детски колички са леки и удобни за използване и пренасяне в градска среда. Те са много по-компактни от комбинираните и зимните колички и често могат да се сгънат и пренесат дори само с една ръка. Този тип детски колички са изработени с цел да осигурят максимално много видимост и контакт на детето с обкръжаващия го свят. Снабдени са с надеждни предпазни колани, сенник и багажник, в който можете да пренасяте всичко, необходимо за пълноценната ви разходка навън.

Продават се и съвсем олекотени модели детски и бебешки летни колички, които се състоят само от седалка и са чудесни за бързи преходи до парка и обратно.

Голямото разнообразие от летни детски колички позволява на всяка майка да избере оптималното за своето ежедневие решение и да се възползва от всички възможности на съвременните дизайни. Разгледайте вариантите за бебешки летни колички в сайта на JerryKids и изберете тази, която ще ви е от най-голяма помощ и която ще ви осигури безпроблемни разходки навън по всяко време.

За статията:
Какъв тип детска количка да подберем
Заглавие:
Какъв тип детска количка да подберем
Описание:
Разходките навън са силно препоръчителни още през първия месец след раждането на детето. Затова е важно да разполагате с хубава и удобна детска количка.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: