Всички имаме различен вкус и предпочитания, свързани с интериорния дизайн. Декорирането в днешно време е доста скъпо удоволствие. Въпреки това, има решение и за този проблем, като например покриването на мебели с декоративно фолио, вместо заменянето им с нови. Декоративното фолио е наистина достъпно и освен това добавя различна текстура към Вашето жизнено пространство със своя естетичен и красив външен вид. В наши дни всичко е скъпо, затова трябва да намерим евтини решения за такъв тип проблемите в домовете си. Според консултантите на магазин Лерос, декоративното фолио е евтина и качествена опция за всеки интериор.

Фолиото е направено от пластмаса, която е безвредна за здравето. Предлага се в много различни шарки и цветове. Например, ако харесвате вида и текстурата на дървото, можете да добавите естествен вид към своя дом, като изпробвате дизайни с декоративно фолио с дървесни шарки. Дори вратите Ви могат да бъдат покрити с него. По този начин ще имате уникален интериорен дизайн в жилището си. Цветът на фолиото избледнява трудно, така че ще му се радвате дълги години.

Ако пък харесвате простотата и се радвате на наситени цветове, можете да изберете едноцветни PVC фолиа. Можете също да комбинирате едноцветни с шарени модели и да добавите различни измерения в стаите си. Всичко зависи изцяло от Вашето въображение. Декоративното фолио се произвежда както в стандартни размери, така и по поръчка.

Като трета алтернатива, ако предпочитате предмети с много блясък в декорацията на дома си и харесвате ярки и живи цветове, лъскавите PVC фолиа са точно за Вас. За направата им е използвана специална техника за полиране на повърхности. Осигурявайки гланциран и гладък външен вид, този вид декоративно фолио Ви гарантира висока устойчивост, защита срещу петна и драскотини, издръжливост и модерно интериорно пространство.

Имам и релефни, акрилни и меки на допир мебелни фолиа. Те са подходящи за поставяне на равна повърхност с леко вълнообразен вид. Предлагат се в различни цветове и дизайни.

Декоративното фолио е достъпен материал, използван широко в днешно време за декорация и естетичен вид в домовете. Лесно е да покриете мебелите си с PVC фолио. Най-важният фактор е, че то се произвежда от безвредни за здравето вещества. Освен това, благодарение на хлорния материал, съдържащ се в него, фолиото е трудно запалимо. Висококачественото декоративно фолио не съдържа тежки метали и фталатни материали. Освен това е направено от рециклирани продукти и не вреди на околната среда.

За статията:
Какво е декоративно фолио и за какво се използва?
Заглавие:
Какво е декоративно фолио и за какво се използва?
Описание:
Всички имаме различен вкус и предпочитания, свързани с интериорния дизайн. Покриване на мебели с декоративно фолио, вместо заменянето им с нови.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: