Мебелите от масив, сами по себе си са невероятни и способни да привлекат погледите дори на онези, които не са особени ценители на изисканото и не се съобразява със съчетанията с интериора вкъщи. От край време дървото е символ на семейния уют и цялостта на рода, ето защо хората се чувстват комфортно и спокойно в компанията на такава мебелировка. Независимо от това с какви цветове и материали сте обзавели жилището или офиса си, мебелите от дърво винаги ще направят обстановка още по-красива и топла.

В случай, че се колебаете по даден въпрос, винаги може да се посъветвате със специалистите от съответната фирма, които с удоволствие ще отговорят на въпросите ви и ще ви уверят в предимствата на уникалните масивни мебели. Освен това, служителите ще предложат помощта си относно монтажа, изработването на компютърния проект и решението на разни евентуални проблеми.

Какви други услуги, обаче, предлагат големите производители на мебели от масив? Разбира се, всяка компания си има собствена политика, която определят съответните услуги, но ние ще ви запознаем с най-често срещаните.

Една фирма за мебели от дърво се занимава с тяхното проектиране по индивидуален проект. Служителите предлагат монтаж и демонтаж както на масивни мебели, така и на всякакви други. Всеки клиент може да се консултира съвсем безплатно по отношение на обзавеждането на офиса, дневната, спалнята, детската, кухнята и всяко едно помещение, като компанията веднага ще ви представи богат избор от предложения и решения на вашия проблем. Една добра фирма ще ви окаже съдействие и при ВиК и електро свързването при монтажа на мебелите, ако се изисква. По-голяма част от производителите изработват мебелни врати от плоскости и масивно дърво. От значение е, компанията, на която сте се спрели да разполага със собствен транспорт, с който да извърши доставянето на мебелите до дома ви. Не пренебрегвайте и наличието на гаранция – колкото по-голяма е, толкова по-добре за вас. Повечето фирми осигуряват и извънгаранционно поддържане.