Редица шикозни хотели у нас предлагат семинарни зали за представителите на бизнеса. Там последните могат да съберат партньори, служители и гости, за да обсъдят важни въпроси свързани с нишата, в която се изявяват. Често обаче луксът на хотелските вериги излиза прекалено скъпо и фирмите търсят друг вариант за зали под наем.

В помощ на компаниите и социалните организации в България идват специално обособени сгради, отдаващи помещения за събрания, конференции, обучения и тъй нататък. Цената е в пъти по-ниска  от тази на новотелите, а качеството е безупречно, както и сами ще се уверите.

Такъв тип сграда е нашата Essence Center намираща се в град София. Тук вие получавате достъп до десетки зали под наем с различен брой места. В случай, че се интересувате от голям салон над 100 човека, сте попаднали на точното място. Просто вижте какво ви предлагаме на адрес http://essence-center.com и осъществете резервацията бързо и лесно.

Какво ще заварите при нас

Уют, приятни мебели и пълно техническо оборудване са нещата, които може да намерите в центъра ни. Обучен персонал, ще се погрижи за вашето ползотворно присъствие, като обърне внимание и на най-дребните детайли. Осигуряваме дори кетъринг с вкусни храни и напитки за всеки присъстващ на бизнес срещите ви.

Семинарната зала разполага със сто и двадесет места и отделно имаме уъркшоп зали, трейнинг помещения и стаи за сеанси с по-малък капацитет. В уебсайта, който сме изписали на горните редове има снимки и пълна информация за услугите ни, така че влезте и разгледайте.

В обобщение

Вървим напред и гледаме да бъдем в помощ на предприемчивите и будни хора в страната. Дано с дружни усилия успеем да постигнем така бленуваното развитие на малкия и среден бизнес. Вратите ни са широко отворени за всички търсещи качествени зали под наем и ще се радваме, ако дойдете именно при нас. В заключение ви желаем успешен път във всяко начинание.