Карали ли сте ски в Благоевград? Ако никога не сте опитвали да карате ски или сноуборд преди, но винаги сте искали да опитате, то за каране на ски в Благоевград е идеален Картала ски парк. Ски курорт Картала ви предлага възможност да научите един вълнуващ нов спорт – каране на ски или сноуборд и да получите сезонни отстъпки за ски оборудване, ски карти и ски обучение. Неограничени възможности, предлагани само от ски Картала – може да поканите вашите приятели и да се насладите на добри условия през целия ски сезон.

Просто се запишете за уроци по ски или сноуборд в курорта за ски Благоевград като обучението може да бъде индивидуално или групово. Може да се възползвате от различни варианти за пакети уроци, които включват урок, лифт билет и отдаване под наем на ски оборудване.

Ски Картала, разположен в Рила планина, има идеални ски писти за хора, които искат да се измъкнат от шума и суматохата на големите ски курорти. Ски Картала е на кратко разстояние от Благоевград и лесно достъпен курорт, тъй като до него се стига по асфалтов път, поддържан през зимните месеци. До ски курорт Картала е разположен обширен паркинг, а кабинковият лифт тръгва непосредствено от хотел Картала (последния му етаж).

В Картала ски курорт, кокетно сгушен в подножието на магнетичната Рила планина, се стига пеша до детския ски влек и ски писта, което прави комплекса много удобен за семейства с по-малки деца. Най-силните качества на ски Картала обаче са приятелски настроените хора, благоприятните природни снеговалежи, отлично обслужване и уникална природа.