ИВОНА БГ предлага нови артикули в своя сайт.

Специалните предложения започват с колиетата, които са в няколко категории:

Стоманени колиета изработени от висококачествена стомана, която не предизвиква алергии и не подлежи на ръждясване и окисляване. Сайтът предлага специални двойни комплекти от тях, които са предназначени за девойки. Те са подходящи за подарък, както за сватба, така и за балове, рождени дни, „Свети валентин” и много други поводи и празници, които ще направят щастлив всеки, който получи подобен подарък.
Тук се предлагат, както елегантни колиета изработени от специална сплав, позлатени с бяло или жълто злато 18 карата, така и нежни сребърни колиета с висококачествена и стилна изработка.
Предлагат се и колиета актуални за летните сезони изработени от естествена кожа, стомана и бронз.

Други актуални артикули в каталога на ИВОНА БГ са гривните. Магазинът предлага няколко основни категории гривни, от които са изработените гривни от стомана проба 316L, естествена кожа и силикон. Популярни са и модните гривни, нашумели през тази година от разнообразния им  вид предлагани от нас гривни „Шамбала”, известни със своите способности за уравновесяване на духа и постигане на пълна хармония на тялото.

И не на последно място предлагаме разнообразни видове обеци от сребро и стомана, както и модни и подходящи за лятото „гривни-часовници” за всички възрасти.

Всички артикули можете да намерите на адрес www.ivona-bg.com