Коледа наближава и вече продажбата на коледни и новогодишни пакети за почивка е в разгара си. Ако все още не сте решили къде ще празнувате, то е време да решите и да побързате, докато не са се изчерпали по-изгодните оферти за почивка.

Предпочитаните дестинации за Коледа и Нова Година са планинските и спа курорти. Почивката може да ни излезе между 50 и 150 лв на ден, в зависимост от мястото за настаняване, екстрите и това дали ще сме сами или с нашето семейство.

Има достатъчно разнообразни оферти с големи намаления не само за празниците, но и за целият зимен сезон. По-ранното закупуване или резервиране на почивка ще ви донесе по-големи намаления от цената. Например в Банско двойната стая в хотел 4* е около 140-150 лв на вечер.

В Пампорово и Боровец цените не се различават, нощувка в хотел 3* за двама струва около 100 лв, а наемането на цял апартамент около 170 лв.

Цените на пакетите за почивка зависят също така и от това дали има включен Ол инклузив или само закуска. В ски почивките най-често са включени закуска и вечеря, като идеята е да обядвате някъде навън. Практика при голяма част от хотелите е деца до 6 години да не се таксуват.

Масово за Коледа се търсят почивки за 3-4 дни. Така за едно семейство почивката би струвала минимум 500-600 лв ако са в хотел в някой от зимните ни курорти.

Тъй като хотелите определено са по-скъпи, то има и по-евтин вариант за почивка по Коледа – да си наемете вила или къща за гости. Тогава зависи от колко човека е компанията ви сметката ви може да излезе доста изгодна. Но в лошият случай ще е около 60-70 лв за двама за вечер.

Когато решите да резервирате вашата почивка за Коледа и Нова Година, внимателно прегледайте офертите на повечето туристически агенции и със сигурност ще попаднете на изгодна оферта подходяща за вас. В нашият сайт Промо Почивки може да откриете множество изгодни оферти за вашата почивка.

За статията:
Колко ще ни струва коледната почивка
Заглавие:
Колко ще ни струва коледната почивка
Описание:
Ако все още не сте решили къде ще празнувате, то е време да решите и да побързате, докато не са се изчерпали по-изгодните оферти за почивка.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: