Козметично оборудване, какво е то днес и с какво е по-различно от козметичното оборудване в миналото? Днес естетиката за подмладяване на лице и тяло е изведена на едно много по-високо ниво. За козметични процедури от разнообразен тип се ползват естетични лазери, както и иновативни козметични апарати, като JetPeel. Оборудването в козметичните салони днес следва високотехнологичното ни общество и времената, когато се ползваха редица инвазивни процедури са отминали. Пилинга, почистването и подмладяването на лицето и тялото са на едно доста по-високо ниво. Част от тази естетика на новаторското са и дермалните филъри с марка Перфекта. Те са идеалния начин да запълните бръчките, да уголемите устните си или пък да оформите скулите. Благодарение на развитието на хиалуроновата киселина, която е създадена по изкуствен път в лаборатория, но напълно наподобява човешката – днес множество процедури по разкрасяването се правят лесно, бързо и без болка.

Козметично оборудване и видове козметични процедури извършени с него

Козметиката – една необятна страна от възможности. Козметичните процедури са буквално хиляди, а днес те могат да се направят с помощта на един-единствен уред дори. Така например с помощта на един естетичен лазер  с висока честота и интензитет на лазерния лъч, могат да се извършат широка гама козметични практики. От премахването на нежеланото окосмяване, заличаването на татуировки, през подхранването и пилинга, подмладяването на лицето и шията, до премахването на белези от различен тип и справянето с целулита. Лазера в козметиката е универсалното оръжие, за постигането на по-добър външен вид. Различните комбинации от дължини, честоти и интензитет, позволяват на лазера да бъде използван деликатно, като не уврежда повърхността на кожата. Той прониква дълбоко в подкожния слой и спомага за обновяването на кожните клетки. Стимулира по един естествен път кожата ни да бъде подмладена.

Освен лазера, козметично оборудване, като системата  JetPeel позволява впръскването на разнообразни физиологични разтвори – дълбоко под кожата във вид на фини капки. Така красотата и младостта ни са консервирани по един деликатен и безболезнен метод. Именно едни от най-важните козметични процедури са налице и то в комбинация, само с наличието на един козметичен апарат. Това са екфолиране на кожата, което дълбоко я почиства и прави възможно проникването на активни подмладяващи съставки в нея, дренаж на основа лимфни тъкани, за се стимулира обръщението на кръв и притока на кислород, като се подготви кожата за по нататъшна обработка и инфузия – вкарването на подкожни смеси, за да се постигне желан от клиента ефект по разкрасяването.  Както лазера, този козметичен апарат заличава бръчки, третира целулит, справя се с белези, акне, пигментация, извършва почистващ пилинг и подготвя кожата ни за една лазерна процедура по подмладяването.

Перфекта символ на качествения хиалуронов филър

Този дермален филър има редица предимства, но най-вече гаранция за неговото качество са производителите му. По своя характер хиалуроновия филър се произвежда във Франция, където в заводите на компанията и специализираните им лаборатории се прави магия. По синтетичен път се получава напълно естествена човешка хиалуронова киселина, която да послужи за качествени козметични процедури. Продуктите на марката са насочени изключително към моменталното подмладяване, като едновременно с това ефекта е освен бърз и изключително естествен и качествен. Безспорно множеството сертификати за качество и изпитвания на Перфекта са гарант за напълно безопасното им използване. Технологията за получаването на хиалуроновата киселина се основава на E-Brid процеса. Произхода и по никакъв начин не е свързан с животинско извличане и това елиминира напълно риска от алергични реакции.

За да си възвърне лицето и шията младостта са нужни не само процедури по попълване на бръчките в различните участъци. Нужно е по един деликатен начин да се постигне нужния изгубен обем, като същевременно това изглежда напълно натурално. И двете неща са изцяло постигнати с използването на хиалуронов дермален филър Perfectha. Омрежването на подкожната съединителна тъкан е силно активизирано и броя на ковалентните връзки е значително завишен. Затова, ако желаете по-обемни устни, оформяне на скули, запълване на фини и дълбоки бръчки по лицето и шията, както и цялостен свеж вид на кожата – то тези филъри са незаменими. Просто потърсете естествената красота за вашето лице и заложете на качеството.

За статията:
Козметично оборудване и иновативните филъри Перфекта
Заглавие:
Козметично оборудване и иновативните филъри Перфекта
Описание:
Козметично оборудване, какво е то днес и с какво е по-различно от козметичното оборудване в миналото? Перфекта символ на качествения хиалуронов филър.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: