Марковите бижута са важна част от тоалета на всяка дама. Сред тях има такива със скъпи или пък с по-евтини камъни, използвани за декорацията им. Днес дизайнерите развихрят въображението си, за да предлагат бижута с визия, съобразена с актуалните модни тенденции. В натовареното ежедневие едни обици, колие, пръстен или комбинация между тях със сигурност ще внесат необходимото разнообразие, за да стане денят Ви по-забавен. В това отношение дизайнери като Pierre Cardin  и Calvin Klein  са се представили отлично. Те са развихрили фантазията си, за да направят бижутата си привлекателни. Обиците на марката Pierre Cardin  се отличават с разнообразни форми и декорация. Изработени са от сребро и са украсени с камъни. Някои пасват точно на ухото, а други са висящи и правят впечатление с елегантността си.

Цирконият е предпочитан от дизайнера вид камък, който използва за украса на обиците си. Той им придава неповторим блясък, който няма да остане незабелязан от мъжете. Обиците с наименование Grappe De Perles са с изтънчена визия и интересна форма. Наподобяват формата на грозд, съставен от камъни. Стоят красиво на ухото и допринасят за чаровното излъчване на всяка дама. Към своите предпочитани обици дамите могат да прибавят и пръстен на същата марка. Те са с разнообразна форма и има достатъчно богат избор от модели, които перфектно се комбинират с колие, обици или гривна на същата марка. Повечето от колиетата са с изчистен дизайн, а висулките им са с интересни форми, които със сигурност ще се харесат на дамите.

Calvin Klein e друг популярен дизайнер, за който производството на красиви бижута е добър начин да привлече вниманието на своите клиенти. Колиетата му впечатляват с луксозното си излъчване, защото някои от тях са украсени с диаманти. При други пък дизайнерът се е заиграл с формата на висулките и това ги прави  разнообразни. Стилът на гривните му напълно издава, че те са изработени от дизайнерска ръка. Различни са по форма и по използваните за дизайна им елементи. Сред тях има както такива, изработени от неръждаема стомана и с PVD  покритие,  така и от кожа и с по-екстравагантна визия. За украсата им, както при тези на Pierre Cardin, е заложено на камъни Цирконий. Обработените кристали на някои от гривните са ослепителни и със сигурност правят впечатление. Calvin Klein предлага на дамите и гривни, които изглеждат малко по-екстравагантно. Други пък са в ярки и интересни цветове, които със сигурност ще повдигнат настроението на своята собственичка. За да допълните по най-подходящия начин своя тоалет, посетете сайта Vip-Watches.Net и си изберете някое ефектно дизайнерско бижу. Така със сигурност ще направите добро впечатление у околните и със сигурност ще демонстриране усет за класа и стил.