Стотици хиляди са гражданите, които изпадат в конфузната ситуация, да нямат пари за погребение на близък човек. Цената на този важен ритуал, който оставя починалия в ръцете на всевишния, зависи от дадената траурна агенция, която ще се ангажира с подробностите.

От съществено значение са фактори тип ала поставяне на плоча/паметник, надписване, транспортиране на тялото до гробното място и още куп важни погребални услуги. За щастие все още може да намерите агенция, която да предложи разумна цена за всичко, което споменахме, че и отгоре.

В настъпването на тежки мигове за вас свързани със смърт на приятел или роднина, ние ще поемем отговорността, да пренесем душите във вечността. Правим това с пълен респект към починалите, като разбираме сериозността на задълженията си.

Малката светлинка за клиентите ни са парите, срещу които работим. Можете да поръчате комплексни услуги по погребение или кремация с пъти по-ниски цени от десетките погребални бюра у нас. Решихме да е така, защото не е адекватно, да печелиш от мъката на хората и да се възползваш от моментното им състояние.

Траурната ни агенция се казва Лоноре, защото подхождаме с респект към всеки, който потърси професионална помощ. Изключително много държим на чистотата и мира, имайки вярата в Бог и царството небесно. Ще ви дадем рамо в най-трудните моменти от живота стига, да приемете подадената ни ръка. Обещаваме, да запазим мира и честа на покойниците, както подобава на традициите.

Ако имате смъртен случай с ваш близък в чужбина (Европа), нашата траурна агенция предлага извозването на тялото или тленните останки до България. Услугите са еднопосочни и за повече сведения вижте сайта ни в интернет. Там сме добавили и допълнителна информация.

Възможните погребални услуги включат и кремация, към която са включени: ритуал, ПВЦ урна, извозване на починалия и прочие важни действия. Дайте ни шанс да работим за това доброто да пребъде тук и сега. Нека мирът властва над всичко.