Преди години се смяташе, че колкото по-изчистен е един уебсайт, толкова по-добре. Днес обаче потребителите се впечатляват от анимации, триизмерни графики, атрактивно представяне на услуги, видео и така нататък. Ние екипа от столичната компания за уеб дизайн „Glide Design“ осъзнахме това и стартирахме разработката на иновативни уеб приложения, които да ви пленят с чара си.

За целта назначихме персонал, който се грижи за графичното оформление на страниците, а също и за интегриране на съвременни техники като HTML5, Java, Flash, jQuery, CSS3 и много други подобни. Рисуването на дизайни и писането на код са наши страсти и вие ще разберете това, ако изготвите проекта си със съдействието на фирмата ни.

Грижите, които полагаме за клиента включват предложения на разнообразни темплейти, изработка на уникален контролен панел, създаване на CMS (content management system), инсталация на плъгини и още над десет вида услуги улесняващи работата със сайтове и блогове.

Осъществяваме мечтите на стотици фирми искащи да представят продуктите и услугите си по-атрактивно, но не прекаляваме с кича. Държим се на висота вкарвайки някои хитрини, с чиято помощ завладяваме душите и сърцата на посетителите. Стига вече скучни и сиви сайтове, време е за нещо истинско и качествено.

Може да разгледате нашето портфолио на Glide Design на официалният ни сайт, където сме публикували работата ни към актуалния момент. Естествено можем много повече от това, което сме публикували и развиваме уменията си с всяка следваща година. Референциите от доволни се множат, за което разбира се, благодарим сърдечно.

Естествено, че ако държите на консервативна и строга визия на уеб страниците ви, ние ще ги направим по ваш вкус. Обсъждаме всеки проект с поръчителя във ваше лице, така че да се получи стойностен краен резултат.

В края ви призоваваме да обърнете внимание на тенденциите в сферата уеб дизайн и да прецените, какво ще работи за вас. Ние сме на среща и в готовност да се включим компетентно всеки ден и час.