Модни тенденции

През последните седмици в четири столици дизайнерите търсят подсказки за това, което клиентите им ще искат през тази пролет. Анализаторите преглеждат тези колекции, за да открият основните търговски съобщения.

Но сега можем да посочим основните тенденции за пролетта на 2019 година.

Естетична ваканция

В града има нова естетика, изпълнена с ваканционно настроение. На повърхностно ниво можете да го прочетете като бягство от действителността. На модните подиуми е извличане на светски идеи, стилове или вкусове от широка и разнообразна гама от източници.

Това е облекло за пътуване за всеки ден. Състои се от няколко ключови части. Ще искате всяка от тях да присъства в гардероба ви за пролетта на 2019 година- подобни на саронг поли, бермуди, квадратни кубински ризи, tie-dyed тениски. При tie-dyed се използват гумени ленти или шнур, за да се съберат части от тъканта заедно. След това се боядисва. Боята не се абсорбира в зоните, където са връзките.

През пролетта на 2019 г. отделете малко място за тъмната страна. Помислете за дрехи на слоеве и експериментирайте с тънки тъкани и широки ръкави като пелерини.

Има затопляне в търговията за тази тенденция, като през юли-септември тази година в сравнение с миналата се наблюдава увеличение с 64% на черни дамски дрехи.

Денимът се завръща

С неотдавнашните промени в търговията с дънкови дрехи бяха необходими иновации в категорията. За щастие дизайнерите откриха през пролетта на 2019 г. множество нови направления.

Вместо да изпратят предлагането на деним в собствения му ъгъл през следващия сезон, тези нови продуктови направления ще водят цели виртуални маркетингови кампании. Говорим за големи якета с горни джобове и копчета, дънки с широки крачоли и дънкови панталони със странични джобове. Не се страхувайте от цвят или от наслояване на няколко нюанса в една дреха.

Всъщност пачуъркът е популярен, вижте в Proenza Schouler и Стела Маккартни, така че настройте се творчески с контрастни дънкови детайли. Къдричките долу на крачолите остават още един сезон и това важи и в категорията деним, заедно с драматично разръфани краища.

За статията:
Модни тенденции пролет 2019
Заглавие:
Модни тенденции пролет 2019
Описание:
Модни тенденции. През последните седмици в четири столици дизайнерите търсят подсказки за това, което клиентите им ще искат през тази пролет.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: