Казвали сме, че начинът на поднасяне на подарък не е по-малко важно, отколкото самия подарък. Възможно е дори, получателят да се впечатли повече от начинът на поднасяне, ако той е уникален и забавен, отколкото от същинския подарък. Това е причина да се замислим, как да поднесем своя подарък, за да очароваме своите близки и приятели. Ето няколко щури идеи от нас:

Ако подаръкът е малък като размер (например пръстен или обеци за Вашата любима), той ще бъде поставен в малка кутийка. Нея я поставете в малко по-голяма, тази пък в още по-голяма, и така, докато от съвсем малък, подаръкът стане с внушителен размер. Опаковайте и поднесете. Помислете само как първоначално, получателят на подаръкът ще се разочарова от десетките кутии, които трябва да отваря, но накрая, когато отвори последната опаковка, ще ахне от изненада и очарование.

Друг вариант за поднасяне на уникален подарък е, да оставите подаръка пред вратата на този, за който е предназначен, да позвъните, и бързо да се скриете.  И когато той отвори вратата и вземе подаръка, да се покажете с широка усмивка на лицето.

Ако Вашият любим (любима) има повод за празнуване, вечерта преди заветния ден, когато тя заспи, може да скриете подаръка в гардероба й. На сутринта, когато тя стане, Вие се направете на заспал. Чак когато отвори гардероба, за да си извади дрехи, и види подаръка, тогава отворете очи и честитете празника.

Ако сте решили Вие да сте организаторът на партито, но празнуващият въобще не подозира че ще има парти, изпратете му писмо, в което е кодиран адреса, където ще бъде партито. Така например, ако партито ще бъде на улица Иван Вазов № 6, напишете следното „В 20:00 часа, отиди на улицата, носеща името на патриарха на българската литература, на номер, който ще получиш, ако извадиш от поредния номер на първата буква от собственото му име, поредния номер на първата буква от фамилията му.”. От тук нататък, Вие си знаете работата.

По същия начин, може да изпратите човека, за който е предназначен подаръка, и на друг адрес – Ваше любимо място, заведението, в което сте се запознали и т.н. А там, на адреса, да го очаква самия подарък, или Вие с подаръка.

Сигурни сме, че ако дадете воля на фантазията и изобретателността си, ще Ви хрумнат много идеи за нестандартни и оригинални начини за поднасяне на подарък.