Пролетно почистване с изхвърляне на отпадъци от жилище

Хората предпочитат да правят основно почистване на домовете си през пролетта. Вероятно се питате защо е така? Пролетта е символ на новото, прераждането, чистотата. Затова и хората искат да посрещнат сезона с нова визия на дома си, да бъде чист и спретнат.

Тези, които редовно поддържат хигиената в дома си, няма да имат кой знае колко много работа. Достатъчно е да поосвежат килимите, стените. Да прегледат мазата и тавана за ненужни предмети и вещи, които няма да се използват. Трябва да се изхвърлят старите консерви, които не са използвани през зимата. Така ще се освободи достатъчно място за други сезонни консерви. Ще се появят плодове, които вероятно ще искате да направите на конфитюри, компоти, желета. Трябва да има място, къде да се съхраняват.

Ако жилището има нужда от козметичен ремонт, изчакайте времето да се постопли. Никой не обича да прави ремонт на студено. Тъй като по време на ремонта ще бъде генерирано голямо количество строителен отпадък, обадете се на хамалската бригада, за да сте сигурни, че боклукът ще бъде извозен навреме и на подходящото място.

Не можете да оставите строителните отпадъци в контейнера пред блока или директно на улицата. Така ще замърсите околната среда, а и инспекторите от общината няма да се забавят с глобата.

Почистване на жилище с изхвърляне на отпадъци

Най- добрият вариант е да повикате хамалите. Те ще почистят старателно след ремонта, ще изнесат чувалите с боклука, събран от обекта.

Всичко, което е останало като строителен отпадък, трябва да се извози до депото за утилизация на този вид боклук.

Хамалските бригади разполагат с необходимия товарен транспорт, както и с договорни отношения с лицензираните депа за утилизация.

Така вие ще можете да се съсредоточите към подреждането на вече ремонтирания и почистен дом. Може да се наложи пране на завеси, на завивки и по- големи дрехи, които няма да бъдат използвани и трябва да бъдат прибрани за летния период.