Какви са изискванията, на които трябва да отговарят лицата, извършващи услугата персонална физическа охрана? Как да изберем надеждна охранителна фирма, на която да поверим личната си безопасност? В настоящата статия ще се спрем на най-важните аспекти.

За да сме сигурни, че услугата персонална охрана на физически лица ще се извърши качествено, трябва да се доверим на фирма с утвърдено име в бранша и богато портфолио. Това свидетелства за утвърдени принципи на работа и много удовлетворени клиенти.

Пример ще дадем с фирма Боду СОД. Служителите, извършващи услугата, отговарят на международните стандарти за осъществяване на транспорт и охрана на  физически лица. По време на изпълнение на своята дейност те се грижат за живота, здравето и безопасността на охраняваните лица.

Боду СОД държи да предлага най-добрите услуги на своите клиенти. Ето защо фирмата има сертификати за качество и контрол на управлението. Това е доказателство за стремежа на Боду СОД да поддържа и повишава качеството на предлаганата услуга, а оттук – сигурността и безопасността на охраняваните лица.

Всички служители, извършващи услугата охрана на физически лица са преминали през специално обучение. В учебния център телохранителите се запознават с всички съвременни и актуални методи на работа, нужди им за качествено осъществяване на услугата. Многобройните тестове, казуси, занимания и дискусии, водени от хабилитирани преподаватели, допринасят за високото ниво на физическа и психологична подготвеност на служителите.

Учебните бази на Боду СОД са съобразени с всички държани изисквания за провеждане на качествено обучение. Преподавателския екип от своя страна е с необходимия професионален опит и образователен ценз.

Телохранителите на Боду СОД владеят чужди езици, предимно сред които английски. Това е допълнителен плюс при осъществяване на услугата персонална охрана на физически лица.

Благодарение на своя професионализъм и висока степен на подготвеност Боду СОД е предпочитаната фирма за извършване на охранителни услуги. За това свидетелстват и известите личности от света на шоубизнеса и спорта, поверили личната си безопасност в ръцете на фирмата – Памела Андерсън, участниците в Турнира на шампионките по тенис през 2013 и други.

Боду СОД осъзнава специфичните изисквания на всеки клиент при извършване на услугата персонална охрана на физически лица. Ето защо, с цел задоволяване на тези потребности, всички аспекти на изготвените оферти подлежат на договаряне и коментар.

Боду СОД неслучайно е лидер в охранителния бранш. Качеството на предлаганите услуги  и екипът от професионалисти се явяват факторите, донесли успеха и добра репутация на фирмата.