Стареенето е неизбежно и може да се отрази много на тялото ни. След като преминем четиридесетте години, признаците на стареене започват да се проявяват по-осезаемо, което може да бъде много разочароващо за нежния пол. До преди по-малко от десетилетие, единственият начин да се повдигне или отстрани отпуснатата кожа, беше подлагането на хирургичен лифтинг. Въпреки че процедурата има добър ефект, тя изисква продължителен период на възстановяване и дори оставя белези. HIFU лифтингът за лице и тяло (съкратено от високо интензивен фокусиран ултразвук) е по-добрият и иновативен начин. HIFU е лечение на признаците на стареене, при което не се правят разрези в кожата. Това го прави много търсен метод. Нека се запознаем с плюсовете и минусите на HIFU лифтинг за лице и тяло.

Ефективна процедура за лифтинг

Както подсказва името, HIFU е техника, която използва ултразвукова технология за достигане на дълбоките слоеве на кожната тъкан, с цел повдигане, стягане и оформяне. Това е изцяло неинвазивна техника, която води до повишаване на производството на нов колаген. Ето защо, ако кожата на лицето Ви започне да губи еластичността си, било то около очите, шията или под веждите, може да обмислите варианта за HIFU лифтинг за лице и тяло в Wave Skin&Body Care Center.

Веднага след процедурата ще забележите, че кожата се е стегнала до известна степен. Ефектът се засилват през следващите седмици, тъй като се образува още колаген, заедно с отдръпването на съединителната тъкан. Обикновено, лечението с HIFU се повтаря, докато не се постигнат желаните резултати. Въпреки това, броят на необходимите сесии ще зависи от Вашите цели и нивото на отпускане на тъканите. Освен това, способността на кожата да се подмлади, е важно съображение за ефективността на процедурата.

Плюсове на HIFU лифтингът за лице и тяло

HIFU е решението за множество възрастови проблеми на кожата. За разлика от конвенционалния лифтинг, той е неинвазивен, което означава, че няма да има следи по кожата след процедурата. Хората, които са преминали през HIFU лечение, могат да се похвалят с подобрен тонус и еластичност на кожата си.
Друг плюс на HIFU лифтингът за лице и тяло, е, че той е ефективен дори и при борбата с тъмните кръгове под очите. В крайна сметка, HIFU може да подобри чертите на лицето Ви и да акцентира върху изразените скули. Чудесно, нали?

Недостатъци на HIFU лифтингът за лице и тяло

След процедурата, можете да възобновите обичайните си ежедневни дейностите веднага, защото ултразвукът с висок интензитет не повлиява горните слоеве на кожата. Въпреки това, може да се появи леко подуване и зачервяване, което обаче бързо ще отшуми. Също така, може да сте леко чувствителни към допир или да усетите леко изтръпване, което може да продължи до една или две седмици. В редки случаи, могат да възникнат и временни локални изтръпвания и натъртвания. Споменатите странични ефекти варират при всеки пациент и обикновено не продължават дълго. Противопоказанията за HIFU лифтингът на лице включват импланти и кръвни нарушения.

HIFU лифтингът за лице и тяло продължава да придобива популярност като една от най-добрите техники и се подкрепя не само от дерматолози, но и от пациенти. Очевидно, това се дължи на факта, че многобройните предимства на процедурата надвишават нейните недостатъци.

За статията:
Плюсове и минуси на HIFU лифтинг за лице и тяло
Заглавие:
Плюсове и минуси на HIFU лифтинг за лице и тяло
Описание:
HIFU е техника, която използва ултразвукова технология за достигане на дълбоките слоеве на кожната тъкан, с цел повдигане, стягане и оформяне.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: