Страхотно е когато можеш да намериш някого с когото можеш да прекараш целия си живот. Никой не е казал, че всичко ще върви по мед и масло. Ще има и тежки дни, които ще ви направят по-силни и ще заздравят връзката ви още повече. Ако успеете да устоите на перипетиите, които ви предоставя живота, ще имате още повече хубави моменти, на които да се радвате.
И така…неусетно се  изтъркулват дните. Наближава вашата годишнина. И сега изплуват въпроси с какъв подарък за годишнината да зарадваме нашата половинка. Това ни вдъхнови да направим едно кратко списъче с креативни идеи за подаръци за вашия специален празник.

Креативни идеи за подарък за годишнина

Идея №1

Балони…балоните са неизменна част от всяко парти или събитие. Всички ги обичат и с тях винаги е по-празнично. Също така има голямо разнообразие и можете да намерите всякакви видове. Ето как да си украсите вкъщи и да изненадате своята половинка. Вземете фолиеви балони с любовно послание – You are loved или фолиеви балони с надпис – LOVE (има ги в няколко цвята). Ще ви трябват още: фолиев балон цифра, като цифрата трябва да отговаря годините прекарани заедно. И последната част от подаръка за годишнината, който ще разтопи сърцето на вашата половинка – обикновени цветни балони. Някои от тях трябва да бъдат с хелий, за да могат да се издигнат до тавана. На тях ще бъдат завързани и ще висят ваши любими общи снимки.

Идея №2

За подарък за годишнината е комплект от порцеланови чаши с известното произведение “Целувката” на Густав Климт. Символизираща интимността и хармонията между двойката, погълнати от любовта си. Този подарък няма как да остане неоценен.

Идея №3

Разкажете вашата любовна история чрез снимки. За целта ви е нужна специална рамка за снимки с въженца и щипки. Рамката можете да намерите в много онлайн магазини. Освен снимките можете да сложите и някакви послания или пожелания.

Идея №4

Чудесна идея за подарък за първата ви годишнина е бутилка вино. Виното може да е младо или любимото вино, което обичате да си пийвате двамата. Може да ѝ сложите персонализиран етикет, да  я запечатате с восък или да я сложите в красива дървена кутия за декупаж. Кутията можете да я украсите както пожелаете. Можете да използвате техниката декупаж като сложите ваши любими снимки заедно. Може да си да отворите бутилката на тази годишнина или на 20-годишнината ви или на празник, който вие решите.

Идея № 5

Има много ключодържатели за двойки – катинар с ключе, момче и момиче, две половинки на едно сърце. Оригинално малък подарък за годишнината, който винаги ще бъде до твоята половинка.

Как да изберем подарък за годишнина

Не е важно дали подаръкът за годишнината ви е скъп. Трябва да се види специалното отношението и любовта, с която сте го избирали или създавали. Защото всяка история е специална, най-вече защото е вашата. Надяваме се, че сме ви помогнали или поне вдъхновили да изберете подходящия подарък за годишнина за вашия любим човек. Насладете се на празника.

За статията:
Подарък за годишнина - няколко идеи какво да подарим
Заглавие:
Подарък за годишнина - няколко идеи какво да подарим
Описание:
Креативни идеи за подарък за годишнина. С какъв подарък за годишнината да зарадваме нашата половинка? Как да изберем подарък за годишнина...
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: