HydraFacial е иновативна процедура, чрез която вие ще подобрите, омекотите и хидратирате кожата на лицето си. Тя е мощна комбинация от микродермабразио, химически пилинг и дълбоко почистване, а резултатите от нея са видими незабавно.

Как точно работи HydraFacial?

HydraFacial комбинира 3 процедури в 1!

Ексфолиация и процес на обновяване на кожата, като при микродермабразио.
Обновяване на кожата в дълбочина, като при химическия пилинг.
Екстракции и хидратация, като при процедура за дълбоко почистване на лицето.

Чрез HydraFacial сухата, раздразнена и зачервена кожа е успокоена и добре хидратирана. А комбинацията от почистване, ексфолиране, екстракция и вливането на антиоксиданти, хиалуронова киселина и хидратиращи серуми в кожата, помага за намаляване на бръчките, фините линии, хиперпигментацията и за лечение на мазна кожа.

Характеристики на HydraFacial

  • Vortex Ексфолиация – Ексфолирането на кожата е от изключително важно значение за нейното здраве. Иновативният накрайник HydroPeel изглажда и регенерира кожата и премахва мъртвите клетки от нея, без дразнене, дискомфорт и зачервяване.
  • Vortex Екстракция – Почистване на лицето в дълбочина, отстраняване на най-дълбоките замърсявания в кожата и регулиране на себума чрез всмукване. При този процес лесно се премахват черните точки, себума и подкожните комедони, чрез мигновени и безболезнени екстракции.
  • Vortex Peel – Уникалният връх на HydroPeel служи за ефективно хидратиране на кожата, като използва гликолова киселина, богата на хранителни вещества, която прониква дълбоки в порите ѝ, за да разтвори мръсотията в тях, като едновременно с това я омекотява, без да я наранява.
  • LED светлинна терапия – Червената LED светлина се използва за лечение на бръчки, розацея и увреждания причинени от слънцето, както и за намаляването на спукани капиляри по кожата. А синята LED светлина помага за отстраняването на дефекти по нея.
  • Антиоксидант Vortex Fusion – Чрез специалния спираловиден връх в кожата се вливат персонализирани серуми, пълни с антиоксиданти. Те й помагат да се отпусне и хидратира, както и намаляват появата на фини линии, бръчки и хиперпигментация по нея.

При какви проблеми може да се прилага HydraFacial?

  • Бръчки, фини линии и дехидратирана кожа
  • Неравномерен тен, хиперпигментация и увредена от слънцето кожа.
  • Разширени и силно замърсени пори, акне или мазна кожа, проблеми най-често срещани при тийнейджърите и мъжете.

Доверете цялостната грижа за кожата си на HydraFacial и в резултат вие ще се радвате на чиста, гладка, добре хидратирана и сияйна кожа!

За статията:
Подмладете кожата на лицето си с процедурата HydraFacial
Заглавие:
Подмладете кожата на лицето си с процедурата HydraFacial
Описание:
HydraFacial е иновативна процедура, чрез която вие ще подобрите, омекотите и хидратирате кожата на лицето си. Как точно работи HydraFacial?
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: