Ако сте решили да купувате автомобил на жената, то тогава нека ви дадем няколко съвета, преди да направите най-голямата грешка в живота си.

Искате да я изненадате с нов автомобил? Искате да я научите най-после да кара сама и когато я блъсне, да си плаща за нея? Искате да я полира по бански? Тогава първо мислете за тези неща.

Цената

Цената на колата за жена при всеки мъж е различна. Трезво мислещият средностатистически работник ще иска да и вземе кола за 20лв, защото знае колко много, тя ще я почупи.

Ако обаче наистина искате да я зарадвате, ще трябва да се изръсите много пари. Нали знаете, че жената обича да се фука? Тогава вие трябва да сте човекът, които да й даде нещо с което да се фука.

Цената може да достигне и над 10 000лв, но вие може да се ограничите в много модели, далеч от тази сума.

Жената не трябва да кара някаква голяма кола, още повече ако вчера е взела книжка. Дайте и нещо от средният клас. 4 врати ще са достатъчни, но ако е любителка на 2, няма проблем. Има изключително много модели, където могат да ви предложат различна големина.

Цвета

Това е изключително важно нещо за жената. Той трябва да приляга на облеклото, визията и дори маникюра. Ако имате сериозни притеснения за това, по-добре се консултирайте с нея и хитро подхванете въпроса за любим цвят автомобил.

Може да се насочите към нещо с крещящ цвят, нещо по-палаво или хващащо окото. Любим цвят е синьо на много дами, но внимавайте с нюанса.  Не взимайте прекалено тъмно, което да се прелива в нещо друго, защото накрая тя няма да знае какво да носи, което да пасва с цвета на колата.

Абсолютно черно – абсолютно го забравете! Много рядко можете да улучите с подобен вкус към автомобил за жена. Коя жена харесва, колата и да бъде изцяло черна? Вие виждали ли сте жена, която ходи постоянно облечена в черно?

Части

Насочете се към такъв автомобил, че когато потроши нещо, да имате повече пари за да го поправите. Всеки знае как жената кара, така че не си мислете да и купувате най-скъпата кола, защото не се знае после, колко ще плащате за нея.