Град Банско е буквално в полите на североизточен Пирин. В градчето е на 6 км от Разлог, 60 км от Благоевград и на 160 км отдалечено от София.

Банско е град с богата история. Историята и съвремието си съжителстват по неповторим начин. Изключително атрактивни са старите му каменни къщи на два етажа, които наподобяват крепости с високи зидове, стабилни порти и дълги стрехи. Тези, които са построени през XIX век, са предпазени с уникални бойници в стените. Такива са Хаджирусковата, Хадживълчовата и Веляновата къщи, които са изящно украсени с уникални дърворезби и красиви стенописи. Истинско възрожденско архитектурно творение е църквата “Св. Троица”, която е била построена през 1885 година.

хотел в Банско

Свръх модерни All Inclusive хотели в Банско

Банско е притегателна точка за туристите от България и чужбина през цялата година. То предлага разнообразна база от модерни хотели, възрожденски къщи за гости, уникални хижи и станции. През лятото е стартова точка за много туристически и еко пътеки в Пирин планина. Географското му разположение дава възможност снегът да остане от декември до април, а Пирин има уникални условия за ски спортове. В архитектурата на градчето успешно съжителстват както къщи, които са паметник на културата така и свръх модерни All Inclusive хотели.  Благодарение на сайта с оферти за почивки Top20oferti.bg ще научим повече за Банско и условията за настаняване в един от известните и добри хотели – Банско СПА и Холидейз 4*.

Всеизвестно е, че напоследък Банско е един от най-търсените зимни курорти в България. Строителството на нови хотели, ресторанти и механи тук процъфтява. Изградени са модерни ски писти, отговарящи на всички изисквания. Ски лифтовете, обслужващи курорта са: кабинков лифт, четириседалкови лифтове – 6 бр., един триседалков, 15 влека и 1 half- pipe. Пистите са обширни и разполагат с апаратура за изкуствен сняг. Повечето от хотелите разполагат със ски гардероби за улеснение на гостите. Ежегодно през месец август в Банско се провежда джазфестивал с участието на световно известни изпълнители, който продължава цяла седмица.

Хотел Банско СПА и Холидейз 4* се е съобразил с многото празници и почивни дни през пролетта и е подготвил съблазнителна оферта за своите гости. Срещу сумата от 52 лв за нощувка всеки посетител може да бъде настанен в двойна стая на база All inclusive. В офертата е включено безплатно използване на отопляем басейн и СПА пакет за всеки гост. Можете да посетите парна баня, сауна и контрастен душ и да поддържате добрата си физическа форма в модерния фитнес център. На територията на целия хотел има безплатна безжична интернет връзка. Ако сте придружени от дете до 7 годишна възраст, то ще бъде настанено безплатно.

Базата All inclusive включва закуска, която е предвидена за интервала 7.30 – 10.00 ч. Можете да изберете от разнообразните ястия и продукти по ваш вкус, включително традиционни български ястия и да се освежите с чаша ароматно кафе или чай, сок или минерална вода.

Обяда се провежда от 12.00 до 14.00 ч. като включва няколко различни вида салати, топли супи, ястия със и без месо. Сезонни плодове, сладкиши, наливно вино и бира, чай, кафе, сокове и минерална вода.

От 16.30 до 17.30 ч. се предлагат дребни сладки или соленки, сезонни плодове и напитки, за да се подкрепите докато дойде време за вечеря.

А тя се провежда от 19.00 ч. до 21.00, като тогава се предлагат разнообразни готвени ястия от всякакви кухни, скара, барбекю, наливно вино и бира, чай, кафе, сокове, сезонни плодове и минерална вода.

Четиризвездния хотел Банско СПА и Холидейз работи целогодишно и предлага спокойна почивка и spa наслада през всеки сезон.

Още изгодни предложения може да видите в сайта на Top20oferti.bg и да изберете измежду десетките All Inclusive оферти за настаняване. Ще останете приятно изненадани както от цените, така и от възможностите за почивка в България през всеки сезон. А дестинациите са повече от интересни и завладяващи, както за семейна почивка така и за кратък спа уикенд с любимия ви човек.