Изборът на ново бижу е не само трудно, но и много ангажиращо. И е нормално да е така, защото това е аксесоар, който смятаме да носим дълго, и дори ежедневно. Един от най-масовите въпроси на всяка дама е “как да избера правилния размер?”, в случая за сребърна гривна. Онлайн магазин Capino ви предлага подробно описание на всеки модел, както и снимка, за да прецените лесно кое е вашето украшение. 

Размерът на бижуто е важен за добрата естетика

Желаете да изглеждате ослепително и всеки да забелязва новата ви сребърна гривна? Това условие е лесно изпълнено, ако вземете правилния размер и закупите модел, който да подхожда на натурата ви. Всяка класна дама носи точният брой украшения, съобразени с облеклото и останалите аксесоари, а сребърната гривна се съчетава добре с почти всяко друго бижу.

Вижте как да се справите успешно с избора на размер на нова сребърна гривна – Капино е винаги на разположение!

Кое е най-важното, което трябва да направим, при избор на размера на сребърна гривна?

Екипът на Capino ви съветва да следвате посочените стъпки:

Стъпка 1: Намерете си подходящо измерително средство за определяне на обиколката на сребърната гривна

За целта бихте могли да използвате огъваща се линийка, сантиметър или дори тънък конец. Каквото и средство от посочените да имате под ръка все ще ви свърши добра работа. Обикновено най-лесно и коректно става с конец. А в краен случай можете да обхванете и китката си с другата ръка. 

Стъпка 2: Направете измерването максимално коректно

Ето кои са различните начини тук:

  • Измерете си китката с това, с което сте решили, като просто я обгърнете така, че нито да ви е прекалено стегнат конеца, например, нито прекалено разпуснат. 
  • След това не изпускайте двата края, за да имате точните размери. Махнете кончето от ръката си и измерете на гладка повърхност, с помощта на линийка или сантиметър, от началната до крайната точка.
  • Добавете 1-2 см. за малко повече свобода. 

Обхватът с китката на другата ръка също става много лесно. Просто фиксирайте с двата пръста и след това ги изпънете, за да видите точната дължина. Направете това директно върху опънат сантиметър или линийка. 

В случай, че избирате сребърна гривна без закопчалка, това означава, че тя е по-еластична, за да може да се поставя и премахва лесно от ръкава. Тогава измерете китката, където смятате, че е най-широка. След това добавете още 1-1,5 см. 

Стъпка 3: Пристъпете към поръчка на нова сребърна гривна

Когато говорим за онлайн поръчка, което е най-често срещан метод за избор на сребърна гривна, можете да използвате и таблиците, които предлагаме в Капино. След като сте измерили прецизно китката си, много лесно можете да се ориентирате към конкретни модели.

Направете поръчка на едно или повече украшения, а в случай, че нещо  не ви пасне – ние сме на среща за връщане или замяна. 

Capino.bg е винаги найй-добрият избор, защото предлагаме перфектно обслужване, атрактивни цени и много красиви модели на сребърни гривни!

За статията:
Правила при определяне на размера на сребърна гривна Capino
Заглавие:
Правила при определяне на размера на сребърна гривна Capino
Описание:
Изборът на ново бижу е не само трудно, но и много ангажиращо. И е нормално да е така, защото това е аксесоар, който смятаме да носим дълго, и дори ежедневно.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: