Съществуват хиляди онлайн и стационарно базирани магазини, които Ви позволяват да закупите лаптоп. Защо обаче да направите поръчката на лаптопи в топлаптоп? Е, ние имаме редица предимства, които могат да Ви накарат да ни се доверите.

Нека започнем. На първо място, според разпоредбите наложени от Европейския съюз, при покупка на лаптопи от топлаптоп, Вие си запазвате всички права на потребител и може да върнете всеки артикул закупен от нас, в рамките на 7 дни. В случай, че не сте удовлетворени от избора си, не е това Вашия модел, или каквото и да било друго Ви спира, трябва да знаете, че може да върнете всички лаптопи купени от нас, в уречения срок.

На второ място, всички лаптопи от нас се разпращат през куриерски фирми, с които имаме много добри партньорски отношения. Според нашата и тяхната политика, всички артикули закупени от нас се изпращат с опцията „виж преди да платиш”. Тази опция дава на Вас, потребителите възможността след като закупите някой от предлаганите модели лаптопи в топлаптоп, да отворите самия пакет пред куриера, за да видите дали всичко по продукта е изрядно, дали не е наранен по време на транспорта и дали е в пълен комплект с всички необходими съпътстващи го неща като зарядно, калъф (ако се предлага в комплекта) и т.н.

Имаме и друг бонус за Вас. Като заговорихме за доставките, имайте предвид, че всички поръчани лаптопи от топлаптоп се разпращат на територията на цялата страна с безплатна доставка. Така за Вас остава само да платите за цената на артикула, без да Ви се налага да заплащате каквито и да било други такси и утежнения.

За нашите клиенти, ние сме изработили и система за лизинг на лаптопи. Само сега, при нас имате възможността да закупите своята машина със схема за разсрочено плащане. Процедурата е максимално улеснена. При кандидатстването не Ви се налага дори да ставате от компютъра, а одобрението става в рамките на 60 минути.

Към всеки от моделите закупени мобилни компютри от топлаптоп Вие получавате и гаранция. Някои от нашите продукти са с „no-matter what” гаранция, която покрива почти всичко. Другите модели лаптопи включват различни неща в своята гаранция, които са подробно описани върху гаранционната карта, която включваме в комплекта при поръчка на лаптоп. Там са описани и всички оторизирани сервизи, на които да се доверите ако случайно се случи нещо на новата Ви придобивка.

Вие, нашите клиенти може да се доверите и на професионалните ни консултации. В случай, че не сте сигурни какво да изберете или как да поръчате някой от всички модели лаптопи, то се свържете с нас. Нашия екип е изграден изцяло от експерти, които с радост ще Ви помогнат и консултират по всеки един Ваш въпрос или проблем. Може да се свържете с нас чрез електронна поща, по телефона или да ползвате онлайн чата, който сме предоставили за удобство на клиентите си на нашия сайт.

Надяваме се всички описани от нас позитиви да са напълно достатъчни, за да Ви уверят в професионализма ни и да ни се доверите при вземането на такова важно решение – покупка на лаптопи от топлаптоп.