Появата на серията Baby-G на Casio привлича вниманието на почитателките на марката, които търсят здрав и мултифункционален часовник, който да ползват в ежедневието си. Някои от тях вече са били запознати с възможностите на мъжките модели от колекцията G-Shock и сега се радват, че е изобретено нещо подобно и за тях. Тези часовници привличат дамите и със своята устойчивост на вода и удар. Същевременно имат и модерни дизайни. Някои от часовниците са с аналогови, а други с дигитални дисплеи. Моделът BGD-121 като цяло е подходящ за носене и на плажа и се предлага в разнообразни цветови варианти.

Може да бъде носен и по време на партита, особена на такива покрай басейни, защото е с водоустойчивост от 20 бара и със сигурност не се плаши от вода. BGA-131 е друг привлекателен модел от дамската колекция на Casio. Той се предлага в разнообразни цветови варианти. Интересен елемент от дизайна му е подредбата на цифрите по такъв начин, че да се получи ефектната визия на циферблата. При този модел са съчетани аналогови и дигитални технологии, което го прави привлекателен за почитателките и на двата вида варианта. Моделите с означение 1005 също са различни по отношение на цветове и разполагат с редица възможности. Те са дигитални и устойчиви на удар. Имат функции като автоматичен календар, световно време, таймер за обратно броене, електро-луминисцентно осветление, аларми. Към всички тези екстри се добавя и водоустойчивостта им от 10 бара.

Така тези спортни дамски часовници наистина могат да съперничат на мъжкарите от G-Shock. Същевременно се предлагат в подходящи за дамите цветове, които подхождат на всякакъв тип облекло. За да разнообрази визията на дамските часовници, екипът на Casio променя и формата на корпуса им. Така например,  моделът BGA-200LP-4E е с правоъгълна. Той е добро съчетание между аналогови и дигитални технологии и същевременно е в приятен розов цвят, който със сигурност би се харесал на дамите. Аналоговото и дигиталното изобразяване на часа присъства при много от дамските часовници на марката Casio.

При BGA-200LP-4E също тези две неща са съчетани по такъв начин, че да се разнообрази цялостния дизайн на циферблата. Моделът е целият в бяло и със златист циферблат. Римските цифри изпъкват на него и това представлява интересен стилов акцент. Същевременно се виждат и инициалите на поп звездата Кейша.Така този модел придобива уникалност, защото е посветен на един от харесваните от младите дами съвременни изпълнители. Носейки го, те усещат, че разполагат с уникален продукт. Всички изброени дотук модели с означение Baby-G  са направени с внимание от екипа на Casio  към дамите.