Облицовката на стените е чудесен начин да се прикрият дефекти и неравности по мазилката, като в същото време с нея може се придаде красота и уют на всяко едно помещение. За разлика от познатата ни дървена облицовка, съвременната пвц ламперия има много повече предимства и приложения.

Значително по-ниските на пвц ламперия цени правят избора на облицовката в едно помещение много по-лесен. Особено, когато бюджетът, определен за ремонт е малък, а срокът за изпълнение – кратък, решението се налага от самосебе си.

Широката гама от предлагани модели в специализираните магазини, отново накланят везните в полза на облицовката с пвц ламперия. В зависимост от нуждите на помещението или Вашите лични предпочитания можете да изберете модел пвц ламперия по каталог, като съобразите своето решение с вътрешен дизайнер или с членовете на своето семейство.

Високата влаго и термоустойчивост на съвременната пвц ламперия я правят подходяща облицовка за мокри и промишлени помещения. Днес могат да се намерят чудесни модели пвц ламперия за баня, имитиращи мозайка, керамични плочи, мрамор или гранитогрес, които дават възможност, не просто да облицовате стените, но и да създадете уникален интериор.

При този чудесен материал не се изискват значителни умения или опит в поставянето на ламперия, но ако се колебаете в своите способности можете да се обърнете към майстор или фирма, предлагащи пвц монтаж, които да извършат професионално и качествено облицовката на стените във Вашия дом или производствено помещение.

Високите технологии, използвани в производството на пвц плоскости ни позволяват, не просто да прикрием дефекти или мухъл по стените. С тях можем да постигнем високо ниво на безопасност, особено в помещения, застрашени от пожар или наводнение.

Освен нейната негоривност, пвц ламперията е предпочитана и, като средство за топло и шумо изолация. Тъй като при монтажа плоскостите се захващат към предварително прихваната към стената конструкция, между нея и стената може да се постави допълнителна изолираща маса, която ще повиши значително качеството на изолация.

Използваната днес пвц ламперия има изключително дълъг живот на експлоатация, като при различните модели варира от 30 до 60 години при всякакви климатични условия. На практика тази облицовка е с най-дълъг живот, издържлива на влага, студ, пряка слънчева светлина и високи температури и, след всичко това – на изключително достъпни цени.

ПВЦ ламперия може да се постави върху абсолютно всеки вид стена или мазилка, не само вътре, но и върху фасадата на една сграда. Тя се предлага в толкова много разновидности, че с достатъчно вкус и въображение ще постигнете оригиналност и красота във всяка стая, дом, офис или търговско помещние.