Ако сте от хората, които се стремят да се обграждат само с най-доброто, независимо дали става въпрос за дрехи или домашен текстил, няма как да не сте чули че памукът е едно от най-добрите решения по отношение на материала, от който платовете са изработени. Причините за това са много и се коренят в прекрасните качества на естествения памук, които при достатъчно умела изработка на плата носят оптимална мекота, комфорт и издръжливост на материята.

Ранфорсът е конкретен вид памук, който превъзхожда в няколко аспекта обикновения вид памук. Именно на тях се набляга в следващите редове, посветени на този специфичен тип естествена материя за спално бельо.

С какво се различава ранфорсът от обикновения памук

Ранфорс всъщност е вид плат, който се изработва от памук чрез специална техника за усукване на нишките. Самите текстилни влакна, които се получават от памука и се втъкават в материята на ранфорса се характеризират с по-голяма дължина, което заедно със специфичната структура на нишките придава по-добра здравина на крайния получен плат.

Търсите спално бельо, изработено от такава материя? В PoPijami.bg може да намерите пъстра колекция от ранфорс спално бельо с разнообразни дизайни и най-вече на изключително изгодни цени от български и чуждестранни производители.

Спално бельо ранфорс – предимства

Уникалната структура и по-голямата дължина на нишките на спално бельо ранфорс го правят доста по-здраво, в сравнение с обикновените памучни решения. Това е съществено преимущество, особено когато става въпрос за чаршафи, калъфки и пликове, които трябва да бъдат изпирани по-често, както например е със спалното бельо за детските креватчета или спалното бельо по хотелите.

Определено ранфорс спалното бельо е по-устойчиво на свиване, вследствие пране, а също така се характеризира и с по-малка вероятност за образуване на гънки.

Другото съществено предимство на спално бельо ранфорс е неговата подобрена мекота. Това означава, че избирайки домашен текстил от ранфорс си осигурявате освен дълготрайна употреба на платовете, още и максимален комфорт. Нежното докосване на подобрения памучен плат може да се окаже точно онзи луксозен завършек на спалното бельо, който ви е липсвал досега и който ще направи съня ви още по-спокоен, а почивката ви – още по-приятна.

Тъй като качественият ранфорс е 100% памучна материя, той притежава и всички преимуществени характеристики на памучното спално бельо – проветривост, хипоалергенност и сравнително лесна поддръжка.

Къде в България може да намерите ранфорс спални аксесоари

PoPijami.bg е онлайн магазинът на български производител и търговец на спално бельо от чуждестранни производители, предлагащ страхотни ранфорс решения за вашата спалня или за стаята на вашето дете. В сайта им може да намерите цяла категория, посветена на този висококачествен и издръжлив плат, от която да намерите онова спално бельо, което отговаря напълно на вашето конкретно търсене.

За статията:
Спално бельо ранфорс – с какво е по-добро от обикновения памук
Заглавие:
Спално бельо ранфорс – с какво е по-добро от обикновения памук
Описание:
Спално бельо ранфорс – предимства. С какво се различава ранфорсът от обикновения памук...
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: