Стандартните газови уредби за по-стари леки коли с моно-инжекция са широко разпространени в България. Интересът към автогаз е провокиран от по-достъпните цени сравнени с бензин и дизел и икономията, която имате възможността да направите.

И въпреки, че грамотно инсталираната газова уредба обещава добра производителност за автомобила ви е желателно да проверите какви са ползите и вредите от употребата на пропан-бутан и метан. Стандартната АГУ се състои от защитена бутилка, електронен изпарител, ел. клапан, газова плочка и превключващи система между газ и бензин.

Закупете автомобилна газова уредба на добра цена и използвайте услуги по поддръжка и монтаж от Energy Gas  – съвременното решение, за разумните потребители в страната. Ние не сме поредния квартален сервиз, който да сменя филтри и маркучи, а работим с висококвалифициран персонал от специалисти.

Газови уредби ще откриете на стотици места, но по-важното е те да бъдат интелигентно поставени, обезопасени и приведени в режим на действие. Ето защо предложихме компетентната си помощ в интернет пространството, а пълна информация за офертите ни може да намерите в сайта http://energy-gas.com. Гласувайте за надежден партньор при преминаване от бензин на газ и нека това бъдем ние.

Бързаме да ви уверим, че всяка наша стъпка е гарантирана, а грешките при инсталация и ремонт на АГУ са табу за нас. Няма как да е друго, тъй като натрупахме сериозен опит с хилядите автомобили, възползвали се от нашето сервизно обслужване на европейско равнище.

Избрахме да рекламираме услугите си чрез световната мрежа, защото смятаме, че интелигентните хора търся съдействие именно в нея. Все пак живеем в 21 век и е повече от нормално да се допитате до интернет. На нашите страници сме дали пълни описания на дейността ни, снимки и начини за контакт с нас.

Надяваме се да оцените работата ни във връзка с инсталация на автомобилни газови уредби и да посетите фирмените ни клонове в удобно за вас време. До скоро виждане!