Не е рядкост еуфорията в подготовката на сватба да завладее младоженците. Има толкова много неща, за които да бъде помислено и да бъдат взети решения, но какво е първото впечатление за щастливото събитие, което ще получат гостите ви? Впечатлението при получаване на сватбената покана…

Сватбената покана носи в себе си голям заряд от емоции. В повечето случаи тя не се изхвърля, а се пази като един от спомените за сватбата. Колкото по-уникално е направена поканата, толкова по-скъпа ще е тя за притежателя си. Не е препоръчително да се ползват готови шаблони за визията или шлифовани фрази. Ако искате да разтуптите още повече сърцето на получателя на сватбената покана, се постарайте тя да не бъде една от многото напечатани, а съдържаща лично послание към определения й собственик.

Има тенденция на сватбените покани почти да не се отделя внимание, т.к. има редица неща, които са от по-голяма важност – избор на облекла, подбор на меню, подготовка на церемонията и почерпката, тестване на прически и грим, наемане на лъскав сватбен автомобил, избор на дестинация за медения месец и какво ли още не… Но така ли е – сватбените покани ли са елемента с най-малка важност? Разбира се, че не е така. Старанието, вложено в сватбените покани, ще бъде оценено от притежателите им!

Не допускайте и грешката, ако изпращате поканите по пощата да ги сложите в най-обикновен плик за писма! Пликът е нещото свързано със сватбата, което гостът вижда за първи път. Няма по-лошо похабяване на поканата от това да я зърне получателят й в стандартен пощенски плик. Красивите пощенски пликове трябва да са част от дизайна на всяка сватбена покана, да допълват и разгръщат посланието на младоженците, да оформят представата за предстоящата сватба и споменът от получаването им да вика щастливи усмивки по лицата на притежателите дори и след години.

Ние знаем много за сватбените покани и ще се радваме да станем част от вашата сватбаhttp://printyourday.com/svatbeni-pokani-c-134.html