Обикновено всяко нещо, което вълнува по-голямата част от хората буди куп положителни и отрицателни мнения и в крайна сметка става повод за разпри. Това важи и за един доста симпатичен католически празник, който част от хората отбелязват и в България – това е Свети Валентин.

Хората, които не одобряват празнуването на празника на влюбените твърдят, че това е ненужно и излишно, защото не е в духа на християнската религия.

Разбира се, всеки сам решава дали да го отбележи с ваканция в хотел, на ресторант с половинката, или просто да си прекара една обикновена вечер у дома.

Ние вярваме, че любовта заслужава да се отглежда внимателно и с много грижа, и че тя може и трябва да бъде повод за празник. Вярваме, че трябва да се отпразнува и то с емоцията, която предлага пътуването до интересна дестинация и настаняването в романтичен хотел, предлагащ уют и лукс. Защото за съжаление все по-рядко виждаме онези толкова красиви жестове на любов – момче и момиче, хваната ръка за ръка, прегърнати влюбени, които се гледат в очите и сякаш света около тях не съществува, влюбени, които си разменят картички със сърца и обяснения в любов.

Красотата на усещането, че си влюбен и уникалното чувство, че летиш, след като току що си получил първата си целувка от твоето момиче, е едно малко чудо, което не може да се опише. А какво по-подходящо място за празнуване на 14 февруари от хотел в планината или романтична ваканция в спа хотел. Ако престоя ви е съпроводен с различни екстри като spa процедури, басейни и други взаимни дейности за двама ви, гарантирано ще изкарате най-чувствения Свети Валентин. И гарантирано ще го помните много дълго. А какво ви пречи след време да отпразнувате своята романтична годишнина отново в същия хотел и да си спомните младостта и първите емоции?

Точно това е и съвета за отпразнуване на 14 февруари на нашите приятели от Onfire.bg – каталог с оферти за почивки.

Как?

С пътуване.

С ваканция, от която да се върнете пълни с емоции и приятни спомени.

Неочаквана ваканция посред зима. Посред работната седмица, ако искате. Просто защото си заслужава да имате красиви мигове и да си ги припомняте отново и отново.

Спомените от вашия Свети Валентин ще ви топлят и карат да се усмихвате, дори и да сте прекалено заети, натоварени с ангажименти и притиснати от работа. Те ще ви припомнят, че животът не е само срокове, надпревара за постигане на добри резултати и изпълнение на таргети. Животът е любов, взаимност, топлина и споделени моменти.

С възможността да изберете измежду десетки оферти за Свети Валентин, вие можете да подарите време и внимание на човек, който наистина заслужава и копнее това – вашата любима или любим. Ако вече сме ви убедили, може да погледнете предложенията за празничния 14 февруари в сайта на Onfire.bg. Тук ви очакват почти 30 невероятни оферти за настаняване и релакс.

Когато се замислим и си дадем сметка за това колко време прекарваме с най-скъпите си същества и какво внимание им отделяме, обикновено изпитваме вина, защото в повечето случаи излиза, че то е малко и недостатъчно.

Ето защо, противно на схващането, че част от т. нар. модерни празници са изкуствено внесени в нашите разбирания и култура и едва ли не „внушени“ с чисто комерсиална цел, ние твърдим, че всяка възможност да се отдели време на любимия човек е безкрайно ценна и трябва да бъде използвана, празнувана, превърната в повод за радост и щастие.