Таванните климатици са едно страхотно решение за вашите фирмени събрания или форуми провеждани в големи зали. Днес на пазара има голямо разнообразие от предложения и то на достъпни цени, които ще ви осигурят енергийна ефективност, ниски нива на шум и отлични показатели за отопление и охлаждане.

В случай, че имате интерес към таванни климатици може да посетите сайта на Mega Electronics и да изберете един от многото прекрасни варианти предложени за потребителите.  Знайте, че този вид системи е подходящ най-вече за големи помещения, където целта е охлаждане или отопление за повече от трима човека.

Монтирайте климатиците за таван на стената или близо до пода. Контролирайте процесите по климатизация посредством дистанционното управление, което ще получите с комплекта. При добър монтаж ще усетите правилното разпределение на въздушните струи по стената и тавана. От този вид климатици се възползваха фирми с големи конферентни зали, заведения, спортни салони и други подобни.

Можете да ги поръчате директно от интернет магазина на Mega Electronics, където ще видите и пълната гама от инверторни и конвенционални машини, които до края на лятото през 2013 г. ще се продават с пет процента намаление. В промоцията влиза и безплатна доставка за територията на България, тъй че не му мислете дълго.

Таванните климатици, които представихме в днешната статия са компактни, не се набиват на очи и предоставят на потребителите прекрасен дизайн, който ще се слее с всеки интериор. Те дори могат да останат незабелязани при инсталацията в големи пространства и стаи.

Климатичните системи отдавна не са нещо ново и непознато за българите и всяка следваща година излизат нови и нови предложения. Към актуалния момент има куп атрактивни оферти за таванни, подови, колонни и касетъчни климатици, така че вие сте тези, които трябва да изберат каква стока да закупят според конкретните си нужди и изисквания.

Ние разбира се сме тук, за да ви окажем помощ при покупката на нов климатик и винаги може да разчитате на нашето компетентно мнение.