Климатиците втора употреба са една изгодна оферта, която Ви гарантира качествено отопление през зимата и освежаващо охлаждане през лятото. Те притежават и редица предимства, които ще разгледаме подробно в настоящата статия. Важно е да загърбим  предубедеността и просто погледнем фактите.

Когато става въпрос за климатици втора употреба е важно те да са японско производство. С това си гарантираме качество и надеждност. Японските климатици неслучайно са спечелили своята слава. Това се дължи на факта, че в Страната на изгряващото слънце, изискванията за енергийна ефективност и ниски нива на шум са по-високи в сравнение с други държави. Ако се направи едно най-обикновено сравнение между техническите параметри на японски климатик и такъв, произведен за европейския пазар, ясно ще се откроят предимствата на източната техника.

Това превръща японските рециклирани климатици в супер икономични. Климатичните системи са енергийно ефективни и с изключителни показатели на коефициентите на трансформация – факти, които  гарантират по-ниски разходи за ток.

Друго водещо предимство е по-ниската цена, която заплащате. Не само, че спестявате от бюджета, но и получавате рециклиран климатик с висок клас.

Много потребители се тревожат да не би японските климатици втора ръка да имат скрити повреди и дефекти. Ето защо е важно да кажем, че преди да се пуснат в търговската мрежа всички рециклирани климатици минат през редица проверки – на електрическата част, на различните режими (отопление/охлаждане), на допълните функции, зависещи от конкретния модел на климатика. След тези обстойни тестове идва ред на тяхното пълно почистване и профилактика. Едва след това те стигат до крайния потребител.

Пример за фирма, която предлага качествени климатици втора употреба е Алимар Клима. При нея ще намерите разнообразие от употребявани климатици от водещи японски марки като Hitachi, Sharp, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu и други.

Фирмата предлага фабрично рециклирани климатици с надеждни технически параметри и отлични характеристики. Гаранция за качеството на продукта е й дългия гаранционен срок – 24 месеца. Покупката на климатик втора ръка е съпроводено и с допълнителна екстра – безплатна доставка за цялата страна.

Ако се нуждаете от предварителен оглед и консултация за монтаж или избор на подходящия климатик, именно за Вашите нужди, професионалният екип на Алимар Клима е насреща.

Към фирмата може да се обърнете и ако се нуждаете от стандарта или пълна профилактика, монтаж, демонтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз както и много други услуги.

Алимар Клима притежава сертификати за управление на качеството, което е свидетелство за стремежа на фирмата да предлага най-доброто на клиента.
Най-изгодните предложения за климатици втора употреба са от фирма Алимар Клима.