Красивата и сияйна кожа на лицето е вече лесно и бързо постижима цел  с високотехнологичните немски продукти на професионална козметика PHYRIS Premium Spa Cosmetic.

Козметика на бъдещето, разработена с помощта на най-ново поколение нанотехнологии, усилващи многократно действието на растителните активни съставки гали кожата с копринено нежни и гладки тектури. Ексклузивните продукти, съчетали в себе си иновации и уникална хармония с природата налагат нови стандарти на козметичния пазар

Ексклузивните формули и специално селектирани аромати се грижат професионално за Вашата кожа, гарантирайки максимална ефективност и видими резултати. Леки и ефирни текстури с иновативни  растителни комплекси  обвиват кожата  с нежна лекота, като едновременно с това деликатно, но интензивно третират несъвършенствата, за да осигурят сияен и равномерен тен.

Богата гама дерматологично тествани продукти PHYRIS Premium Spa Cosmetic Ви предлагат точното решение за всяка ситуация, като решават прецизно проблемите, а не само да замаскират проявите. Резултатите са забележителни и Вие възкликвате с радост при вида на Вашата красива визитна картичка – Вашето лице!

PHYRIS Premium Spa Cosmetic вече се предлага и в България и всички, които искат да подарят на своята кожа висок клас професионална козметична грижа могат да се възползват. Богатата гама от продукти действа в синергия, за да осигури съвършен външен вид на Вашата кожа още след първото нанасяне. Продуктите с удължено освобождаване разгръщат своята прелест във времето и ден след ден кожата става все по-красива и по-красива.

Професионално разработени терапии възвръщат красотата и блясъка на кожата. Интензивтното третиране в центрове и салони за красота от квалифицирани  козметолози, прилагащи уникалните, авторски техники на масаж и нанасяне на марката предизвиква сензация в естетичната козметология и резултати, за които винаги сте мечтали.

Продуктите за домашна употреба са естествена продължение и част от ежедневната грижа, за да се наслаждавате на съвършен, красив  тен и ново самочувствие. С PHYRIS Premium Spa Cosmetic сте по-уверени от всякога, привличате вниманието на околните и подчертавате естествената си красота. Защото

ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ – PHYRIS СЪЩО!