Малко или много всички сме повлияни от киното и медиите, където понякога виждаме неща, които не знаем къде се продават. Вероятно сте се питали, гледайки порно филм: “От къде мога да си купя такова бельо?’”, защото дори в най-престижните магазини не се продават определени дръзки модели. Тук ще ви посочим три вида стоки, които със сигурност ще намерите във всеки престижен sex shop. Ако някога сте се чудили, как можете да се доберете до подобни продукти, то любопитството ви ще бъде напълно задоволено.

Дръзко секси бельо

Тук не става въпрос само за секси прашки и класиката в жанра – чорапи с жартиери – такива можете да намерите в почти всеки магазин за бельо. Неслучайно използваме прилагателното “дръзки”, защото този тип долни дрехи има за цел да провокира сексуалната фантазия и да стимулира сетивата, пък и не само тях. Ако искате латексово бельо, сутиен или боди с отвори за гърдите или прашки, осигуряващи пълен достъп до най-съкровените места – секс шопът е мястото, където ще ги намерите.

Категория бельо на всеки добър магазин за секс продукти предлага огромен избор от модели за съблазняване. Те са изключително подходящи за работещи момичета и момчета, но ще свършат чудесна работа и на хората, които искат просто да се забавляват. Това, което е важно да уточним е качеството на дръзкото бельо, предлагано в секс шоповете. То е много по-високо от това на повечето неща, предлагани в другите магазини, защото продуктите от тази категория са дело на водещи марки като Leg Avenue, Baci, Zado Leather Fashion и др, които дори холивудските звезди предпочитат.

Секс козметика

Под “секс козметика” нямаме предвид единствено лубриканти, но и специално разработени продукти за по-добър секс. Това са задържащи ерекцията кремове, възбуждащи гелове за мъже и жени, избелващи и стягащи вагината лосиони и дори продукти за уголемяване на пениса. Трудно ще намерите този вид артикули в който и да е стандартен магазин. Въпреки че е напълно логично те да се предлагат именно в sex shop, повечето хора едва ли подозират за това.

Парти костюми

Ако си търсите костюм за хелоуин, но искате вашият да се различава от всичко, предлагано в специализираните магазини, то секс шопът отново ще ви бъде много полезен. Костюмите, предлагани в магазините за секс играчки имат съвсем друго предназначение, но доста от тях се вписват чудесно в идеята и ще намалят парти истерията около маскирането за един напълно чужд за страната ни празник. Полицайки, затворнички, мажоретки – в секс магазините можете да намерите най-интересните костюми за маскени партита.

В обобщение ще споделим, че пазаруването от sex shop отдавна не е табу за модерните хора. Там можете да намерите не само уреди за сексуална стимулация, надуваеми кукли и садо-мазо реквизит, но и неща, които почти не се предлагат другаде. Захвърлете предразсъдъците и смело напред към най-важните, забавни и смели покупки в живота ви.