Редовното и старателно почистването на вашия мастурбатор е от изключително голямо значение, както е и за всички други секс играчки, попълващи вашата колекция (вижте какви модели можете да намерите в Sexo.bg).

Всеки мастурбатор трябва да се почиства след всяка употреба, а в повечето случаи е добре това да се прави и преди ползване. Всичко това се прави и препоръчва по две причини – да се запази приспособлението в добро състояние и като цяло за вашето здраве и безопасност.

Защо трябва да се почистват редовно

Може да стоите на мивката с мастурбатора не е най-еротичната и най-секси част от използването му, но определено е необходимо да се прави, и то внимателно и педантично.

Като цяло, независимо от вида на мастурбатора, част от този продукт директно влиза в контакт с кожата на пениса. Мъжкият полов орган като цяло е сред най-чувствителните области по тялото на човека.

По тачи част от кожата има много бактерии, които могат да се предадат на играчката, а веднъж попаднали там, могат да се задържат за дълго и да се превърнат в източник на инфекция при бъдещо повторно ползване.

Имайки предвид, че пенисът е сред най-податливите на замърсяване и инфекции органи на човека, а в същото време се вкарва в мастурбатора, можете да си представите какво ще се случи с него, ако по лигавицата на главичката попаднат бактериите, мръсотията, спермата и микроскопичните организми, останали там от предишно ползване.

Ето защо, редовното почистване на секс играчките е абсолютно необходимо преди и след всяко ползване. И след като знаете че трябва да го правите, остава да се научите как се прави това правилно, което е доста лесна задача.

Как се мие мастурбатор

Макар че в магазините има специални препарати за миене на секс играчки, вие може да правите това и с подръчни средства у дома, освен ако изрично не е описано как точно трябва да става миенето.

Всичко, от което се нуждаете, това е топла вода и сапун. Мийте внимателно и не бързайте, така че да сте сигурни, че няма да останат микроби по гънките.

Ако играчката се разглобява, можете да я миете част по част, като поставяте вече измитите части върху чиста хавлиена кърпа. Както виждате, това не е толкова сложно, а всъщност ще ви гарантира, че ще ползвате своята любима играчка по един безопасен начин.

За статията:
Как да поддържаме мастурбатор
Заглавие:
Как да поддържаме мастурбатор
Описание:
Редовното и старателно почистването на вашия мастурбатор е от изключително голямо значение, както е и за всички други секс играчки, попълващи вашата колекция. Как се мие мастурбатор?
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: