Някои хора се засрамват или се чувстват омерзени при споменаване на секс играчка или секс магазин пред тях, други се възбуждат от идеята. Ние всички сме различни, но това не е причина да отхвърлиш нещо, особено ако не го познаваш – като да кажеш, че не обичаш китайска храна, но в същото време никога да не си опитвал китайско!

1. Играчките от секс магазините правят нещата по-лесни

За много жени е по-лесно да изпитат повече удоволствие и да достигнат до оргазъм използвайки вибратор. За много жени е голямо удоволствие използването на вибратор или друга играчка по-време на полов акт с партньора. Много жени достигат нови удоволствия със специални играчки продавани по секс магазините за стимулация на G точката. Мъжете пък постигат по-продължителна ерекция и по-бавна еякулация, а списъкът може да продължи и нататък. Красотата на използване на секс играчка е, че всичко е по-лесно – можете да се отпуснете и да се наслаждавате на преживяването.

2. Секс играчките помагат за измъкване от рутината

Играчките от секс магазините помагат на двойки, които са заедно от много време да разнообразят сексуалния си живот. Също така на мъже и жени, които са сами в определен момент – такива, които в момента нямат партньор или имат, но не искат да му изневеряват. Мислете за секс играчките като за добавянето на повече предястия, напитки и ястия на непрекъснато разширяваща се шведска маса.

3. Чрез секс играчките изучавате себе си

Вместо да чакате пасивно някой да изпълни всичките ви сексуални нужди, можете да вземете нещата в свои ръце. В резултат на това, можете да научите повече за вашата сексуалност, ще спечелите повече самочувствие и опит и е по- вероятно да имате повече задоволителни сексуални срещи в бъдеще.

4. Секс магазините се посещават и от двойки

Секс играчките всъщност могат значително да подобрят най-интимните моменти с партньора, като ви позволят да направите някои неща, които иначе не бихте могли. Много хора описват преживяванията си със секс играчки като такива, които са променили живота им, независимо дали те са открили нова ерогенна зона, научили са се да достигат до оргазъм заедно или се радват на подновена страст.

Изберете подходяща секс играчка за вас: http://amazonka.bg/