Искате да имате един елегантен и хармоничен дом, в който да се прибирате с удоволствие винаги след тежкия работен ден? Създайте желаната атмосфера като преобразите интериора на вашия дом с висококачествените декоративни мазилки от фирма Лерос. Благодарение на тях интериорните дизайнери имат пълната творческа свобода да създават един необятен свят от възможности и комбинации, с които да преобразят вашето жилище, превръщайки го в мечтания дом, излъчващ уют, топлина и комфорт.

Венецианска декоративна мазилка

Визуалните ефекти са толкова разнообразни, че ще ви дадат възможността да създадете в дома си спокойствие и щастливи моменти. Според интериорните дизайнер, декоративните ефекти, дали старинни или модерни оказват голямо въздействие върху живота ни. Интериорните мазилки са обогатени със специфични отблясъци на сребро и злато, с гланцови, сатенени и матови ефекти, в гладки и релефни варианти. Полагат се бързо и лесно с подходящите инструменти за всеки ефект.

Една от мазилките, доказала се в годините като най-търсена е венецианската. Тя е масово предпочитана и препоръчвана от специалистите за ползване във влажни помещения. Огледалният й ефект имитира или мрамор, или старинни напукани мазилки, а уникалната й визия я прави желана за нанасяне върху кръгли повърхности като арки и колони.

Разгърнете въображението си и изберете подходящата декоративна мазилка според  вашата предварително изградена концепция. Имате изключителната възможност да комбинирате по-едри с по-фини структури и да съчетаете цветово с пода, мебелите и завесите. Така ще постигнете цялостна завършеност, която придава допълнителен уют на дома.

Декоративни пясъчни мазилки

Модерните ефекти притежават луминисцентни нюанси, богати са на перлени частици и придават уникална по рода си визия, в зависимост от начина на нанасяне. Предпочитани като визия и цена са пясъчните мазилки, които имитират тъкани и се полагат в класическите и съвременните стилове в интериорния дизайн на дома. Те ни връщат в годините назад, пренасят ни в културата на цели народи и ни свързват с незамърсената природа и безкрайността.

Декоративна мазилка с патина ефект

За онези от вас, които предпочитат по автентичния вид на декоративните мазилки, предлагаме на вашето внимание и мазилки, с които се постига автентичен патина ефект. В съвременната архитектура често по желание на клиентите се налагат декорациите, с които се постига ефект на ръжда, бетон и камък.

Приятна и неподправена индивидуална обстановка се постига с разнообразието на ефекти и новите световни тенденции в интерния дизайн, независимо от стила (класически, модерен, винтидж или друг).

Декоративна мазилка

Изберете вашата интериорна декоративна мазилка и преобразете дома си! В каталога на фирма Лерос ООД, ще откриете голямо разнообразие от висококачествени интериорни мазилки от водещи производители на достъпни цени.