Ледогенератори и дозатори за лед и вода. Те са изключително удобни и става трудно да се намери небюджетен хладилник без поне първия от тях. Недостатъкът е, че според нашите експерти те са частите, които най-често се чупят или повреждат.

  • Многозонов контрол на климата. Много хладилници вече имат това, но не бихме платили допълнително за това. Нито един производител не беше готов да ни даде дори прогноза за това колко по-добри са тези хладилници за поддържане на свежестта на храната. И както изтъкна Крис Цайслер от Repair Clinic, „Добавяте още една хладилна система, с някои сериозни разходи, ако нещо се обърка.“
  • Ниво на шума. Това е нещо, което подлудява хората. Потребителските отзиви и потребителските отчети са вашите най-добри източници за определяне на нивото на шум при конкретни модели.
  • Съвпадение с другите ви уреди. Цветовете и повърхностните текстури могат да варират при различните производители, дори за нещо на пръв поглед универсално като неръждаема стомана. Така че, ако искате вашите уреди да съвпадат перфектно, може да се наложи да се придържате към една и съща марка.

Какво ще кажете за интелигентен хладилник?

Най-основните “интелигентни” хладилници са Wi-Fi и / или Bluetooth, а най-бързите имат монтирани таблети със сензорен екран, камери и приложения, които ви позволяват да правите неща като създаване на списъци с хранителни стоки и контрол на вътрешните температури.

Известно е, че платките на тези хладилници често се счупват и те също имат проблеми със сигурността. Интелигентните хладилници, както всяка друга интелигентна технология, могат да бъдат хакнати и компаниите за електроуреди не актуализират често своите корекции за сигурност. Всичко, което е свързано с Wi-Fi, е “гарантирано” да има проблеми със сигурността. През 2015 г. например интелигентните хладилници на Samsung бяха хакнати, излагайки идентификационните данни на потребителите за вход в Gmail. Освен риск за сигурността, ако таблетът е монтиран на вашия хладилник, „намалява продължителността на живота на вашия хладилник до живота на таблета“

За статията:
Хладилник - характеристики, които трябва да имате предвид
Заглавие:
Хладилник - характеристики, които трябва да имате предвид
Описание:
Най-основните "интелигентни" хладилници са Wi-Fi и / или Bluetooth, а най-бързите имат монтирани таблети със сензорен екран, камери и приложения.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: