Карането на тротинетка е сред най-популярните и любими забавления на децата.

Нека научим как да изберем тротинетка за деца, която да осигури добро ниво на безопасност при каране.

Устройство на детската тротинетка

За да изберем подходяща тротинетка за детето си, трябва като начало да познаваме нейното устройство.

И така, какви детайли имат детските тротинетки.

Кормило – кормилото на детската тротинетка може да бъде регулируемо по височина и нерегулируемо. Очевидно е по-практично на едно растящо дете да се купи тротинетка с регулируемо кормило.

Гумени дръжки – детските тротинетки от каталога на онлайн магазин Lesnokupi.bg са оборудвани с анатомично оформени гумени дръжки, които са проектирани да съответстват на анатомията на детската ръка.

Основна платформа за стъпване – колкото по-широка е платформата, толкова по-удобно ще бъде на детето да се вози върху нея.

Колела – колелата на детските тротинетки трябва да са големи и меки, за да е удобно и безопасно карането в града. За деца от 1 до 4 години са препоръчителни триколесните тротинетки. Те са по-стабилни и по-лесни за каране.

Поддръжка на детската тротинетка

Най-голямо внимание относно поддръжката на тротинетката трябва да се обръща на колелата – с времето те се износват, нацепват се и могат да получат други механични повреди.

Лагерите на колелата на детската тротинетка трябва да се почистват, изплакват и смазват, за да се удължи експлоатационния й живот.

Характеристики на детските тротинетки

Тротинетките за деца имат следните отличителни характеристики:

  • малки размери;
  • леко тегло;
  • опростен дизайн;
  • удобна широка платформа за максимална стабилност;
  • ярък дизайн.

Впечатляващи модели детски тротинетки

От каталога на онлайн магазин Lesnokupi.bg можете да избирате измежду голямо разнообразие от най-различни модели детски тротинетки.

Качеството е гарантирано, а цените – достъпни. Направете най-добрия подарък на своето дете – зарадвайте го с красива и бърза тротинетка и му създайте куп незабравими емоции!

ЦВЕТАН БАКЪРДЖИЕВ
За статията:
Как да изберем детска тротинетка?
Заглавие:
Как да изберем детска тротинетка?
Описание:
Нека научим как да изберем тротинетка за деца, която да осигури добро ниво на безопасност при каране. Устройство на детската тротинетка.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: