В “Коластра в България” можете да откриете богато разнообразие от хранителни добавки, които могат да ви помогнат в борбата с различни здравословни проблеми, но могат също така да се използват и от съвсем здрави хора, чието здравословно състояние не показва никакви смущения, просто за да подсилят своя организъм.

За повечето от добавките се използват няколко основни продукта:

Коластра

Това е супер-храна, която се отделят при кърмене, но единствено през първите 3 или 4 дни след раждането. Това е характерно за всички бозайници, а ефектът върху тялото на новороденото е просто удивителен.

Водорасли

Тук става дума не за какви да е водорасли, а по-специално за водорасли АФА, които са считани за най-полезни за човешкото здраве и се използват за подсилване на имунната система и за да се помогне на организма да се бори с различни респираторни заболявания, които са причинени от вируси или бактерии.

Есенциални мастни киселини

Тяхното въздействие е изключително върху всички системи в организма, но най-вече върху лигавиците по цялото тяло, които възвръщат своята здравина, сила и способност да се защитят от различни гъбички, вируси или бактерии.

Хранителните добавки и анемията:

Анемията е заболяване, при което се наблюдава недостиг на червени кръвни телца или на хемоглобин, или и на двете едновременно. Причините за това заболяване могат да са много различни, някои по-сериозни, други по-лесни за лекуване и преодоляване, но в една не малка степен може проблемът да се корени и в диетата, както и в неправилното хранене.

Обикновено в тези случаи, в които храната е проблемът, на засегнатите се препоръчва да приемат повече продукти, които съдържат желязо като включват в менюто си повече месо, черен дроб, яйца, спанак и други.

Тук идва мястото на хранителната добавка, която с помощта на съдържащата се в нея коластра, може да играе ролята на верен съюзник на засегнатите при борбата и с този здравословен проблем.

Както може би сте чували, коластрата се счита за най-силната храна, която човечеството познава. Тя може да се приема под формата на хранителна добавка от абсолютно всеки човек, включително и от напълно здрави хора, но представете си колко на място би било да се подсили организма на човек, който страда от заболяване като анемията.

При хората в това състояние храненето е от изключителна важност, а приемането на хранителната добавка, създадена на базата на коластра, ще ви бъде от голяма полза.

Консултирайте се с вашия личен лекар и ще се убедите колко много ползи има в приема на хранителни добавки, които са създадени на базата на това натурално чудо, което Майката-Природа ни е дала!