Предимства на йонната четка за зъби

Йонна четка за зъби Soladey Eco е истински хит на пазара напоследък. Специалистите все по-често я препоръчват, а резултатите, които ще забележите с нея са много по-добри от тези, които всички други прехвалени четки предлагат. Преди обаче да опишем подробно нейните качества, бихме искали да отделим няколко реда на това какво е нивото на зъбната хигиена днес.

Зъбната хигиена в наши дни…

Зъбната хигиена в наши дни е много противоречива. Действително, няма как да се отрече, че хората никога не са миели зъбите си толкова много, колкото го правят днес. Сутрин, обед, вечер, след хранене, преди лягане – всички ние знаем правилата за добрата хигиена. На помощ ни се притичват все по-модерни и мултифункционални пасти за зъби, а вече почистваме зъбите не само с четки, но и с конец, вода за миене на уста и какво ли още не.

Здравето на зъбите обаче далеч не се подобрява…

На фона на това, че сме все по-образовани по въпроса със зъбната си хигиена, здравето на зъбите се влошава все повече. Всички тези вредни храни, много от които съдържат твърде завишени количества захар, са много по-силни от желанието да поддържаме зъбите здрави. В България например почти всеки 18 годишен младеж има по няколко кариеса и поне един изваден зъб. Тази статистика ни най-малко не се подобрява от това, че сме добре информирани и в повечето случаи сме приучени на добри навици.

Значението на четката за зъби…

Независимо колко често мием зъбите, не бива да забравяме, че докато се храним неправилно и консумираме прекалено големи количества захар и безалкохолни изделия, зъбите винаги ще са слабото ни място и постоянно ще възникват едни или други проблеми с тях. Освен това, не всички четки за зъби умеят да почистват зъбите еднакво добре. Някои марки и модели са значително по-добри от други, но в това ще се уверите сами. Йонната четка за зъби Soladey Eco например, предава почистване по един съвсем нов и революционен начин.

Йонната четка за зъби Soladey Eco работи под въздействието на светлина…

Йонна четка за зъби Soladey Eco започва да действа в момента, в който върху нейната фоточувствителна титаниева пръчица попадне светлина от изкуствен или естествен източни. Щом това се случи, титаниевата пръчица започва да отделя отрицателни йони, които си взаимодействат със слюнката и спомагат за разпадането и неутрализирането на плаката. Всичко това действа благодарение на полупроводник, който превръща светлината в енергия.

С йонната четка за зъби Soladey Eco не е нужно да имате прясна вода, за да измиете зъбите си…

Специалисти в областта на зъбното здраве и хигиена препоръчват да си набавим Йонна четка за зъби Soladey Eco, ако не по друга причина, то най-малкото защото тя може да се използва и когато около вас няма прясна и чиста течаща вода. Достатъчно е да почистите зъбите дори и със суха четка. Отрицателните йони ще се свържат с вашата слюнка и зъбите ще могат да бъдат почистени бързо и ефикасни. Това прави четката изключително атрактивен артикул за хората, които често пътуват или излизат на различни места сред природата.

Йонната четка за зъби Soladey Eco е лесна за поддържане…

Йонната четка за зъби Soladey Eco се поддържа изключително лесно. Можете да я измивате както измивате своята обикновена четка. Освен това, тя притежава сменяема глава, която с цел по-високо ниво на лична хигиена, можете да подменяте с нова на всеки 60 до 90 дни. Денталните специалисти препоръчват да не използваме твърде дълго една и съща четка, защото това създава риск от развитие на бактерии, дори и когато използвате толкова иновативен модел, какъвто е този. Самата титаниева дръжка е на практика вечна и няма да има нужда да бъде подменяна по никакъв начин. Това означава, че ще можете да използвате толкова дълго, колкото прецените вие.

Йонната четка за зъби soladey eco може да се използва с паста за зъби…

Йонната четка за зъби soladey eco може да се използва както всяка друга четка за зъби, ако вие самите имате това желание. Тя може да се използва както с паста, така и без паста, защото нейният начин на работа е по-специфичен. Ако все пак изберете да поставите паста, не е нужно да прекалявате. Дори и съвсем малко количество може да свърши чудеса.

Вашият зъболекар ще долови разликата…

Ако преминете на йонна четка за зъби Soladey Eco, вашият личен стоматолог няма да пропусне да забележи, че някои неща в устната ви кухина са се променили. Едно от първите неща, които ще се забележат най-вероятно ще е видимо подобреното здраве на венците. Това ще се забележи още повече ако венците ви преди това са били възпалени, защото мнозина казват, че след като са започнали да използват Йонна четка за зъби Soladey Eco венците им са се стегнали и възпалителните процеси са отшумели.

Трябва също така да отбележим и факта, че вашия зъболекар ще започне да вижда все по-малко кариеси и дори най-вероятно ще му направи впечатление, че такива като цяло липсват. Разбира се, както вече споменахме, за да бъде това факт, вие трябва да сте сигурни, че наоколо има надежден източник на светлина, защото четката е ефикасна единствено когато бъде осветена от естествен или изкуствен източник.