Много дами твърдят, че да си „красива и в тон с модата” струва адски много пари. Понякога те са прави, но има и други начини да се поддържате в страхотен вид, като всъщност, спестявате.

  • Не е случаен бумът на алтернативната козметика и домашните хитрини за чар и красота. Много от скъпите и прехвалени козметики не правят повече от проста маска с овесени ядки и кисело мляко, поставена върху лицето. Не може да замените всичко, има специфични проблеми, за които медицинската, клинично тествана козметика е единствено решение. Но много от ежедневните ви процедури могат да бъдат заместени с алтернативни способи.
  • Много пари се харчат за спорт в специализирани зали и треньори, които обещават да изваят до перфектност тялото ви. Често това са само маркетингови трикове, които не водят до съществени резултати. Какво обаче би се променило, ако всеки ден ходите пеша на работа, събота и неделя спортувате в някой парк, тичайки или на колело?

Няма по-добър начин за поддържане на фигурата, както и не ви струва нито стотинка допълнително, при това – спестявате от бензин и разполагате напълно с времето си.

  • Дрехите за една жена са форма на изразяване. Ако искате да сте винаги в час, имате само една възможност – да следите най-новите модни тенденции и да купувате всичко, което ви е попаднало под ръка. Но ако искате да сте наистина красива и стилна, направете нещо по-хитро – измислете ваш стил и го следвайте. Бъдете иновативна и шарена, не подценявайте и магазините втора ръка. Ако намерите добро попадение, атакувайте. Ако нямате точни пари, вземете онлайн кредит до заплата и се отпуснете. След това се насладете на покупката и я носете, не я прибирайте просто в гардероба.
  • В складовете на една жена има безкрайно много съкровища, които стоят неупотребявани или с леки следи от употреба. Вместо да си хабите жизненото пространство, най-добре отворете своя профил в някой от аукционните сайтове и смело продайте това, което не ви върши работа. Защо са ви 100 чифта обувки, след като можете да носите само един?
  • Обичате ли да си играете със скъпи мобилни телефони? Факт е, че без функционален телефон трудно можете да се справите в ежедневието си, защото той ви позволява електронна поща, GPS, интернет, социални мрежи, камера. Това са базисни екстри на всеки среден модел телефон, а най-скъпите, хитови модели, рядко предлагат нещо по-различно като функционалност. Дали за едното „ало-ало” си струва да платите няколко месечни заплати? Намерете специалист, който да ви препоръча функционален, вместо лъскав телефон.

Искрено вярваме, че съветите ни ще са ви от полза!