С наближаването на предстоящите коледни празници, всички са в трескава подготовка. Наред с украсата на елхата и трапезата обаче, днес искаме да Ви дадем няколко оригинални идеи, как да вдъхнете коледен дух и на вратите у дома.

  1. Венец – на пръв поглед много стандартно и клиширано… Да ако си купите готов. Ние ви предлагаме да излезете с любимите хора на разходка в близкия парк и да си набавите няколко борови клонки, шишарки и всичко което Ви хрумне. С помощта на изрязан във формата на кръг с дупка картон и силиконов пистолет, можете да превърнете съкровището, с което сте се сдобили, в най-невероятния семеен спомен за тази и бъдещите Коледи. Тази идея винаги ще бъде актуална, което я прави перфектна за всички врати в Стара Загора.
  1. Вратата като огромен подарък – за целта Ви е нужна дълга лента за опаковане на подаръци и красива панделка.
  2. Коледна звезда от използвани клечки кибрит – от парче картон изрежете красива звезда, а върху нея залепете нареждайки, използвани клечки кибрит. Резултатът е наистина невероятен.
  1. Снежен човек – в края на годината, всеки прави равносметки и разчиства домът си от ненужни вещи. А случайно да намерихте стари скъсани ръкавици и шал, които вече няма да носите? Е, ние имаме идея как да ги превърнете в най-чаровния пазач на домът Ви. Нужни са Ви още, два пакета памук, картон, лепило и няколко копчета. Изрежете от картона фигурата на снежния човек. Разчепкайте памука и започнете да го лепите по картона. След като изсъхне залепете шала и изрежете от непотребната тениска парче с формата на шапка. Поставете копчетата, за да оформите лицето. От останалия Ви картон, изрежете две ленти и ги оцветете в кафяво, а в края им залепете старите ръкавици. След като всичко изсъхне добре го закачете, за да сте сигурни, че няма да има човек, който да не се усмихне при вида на Вашите врати.

Надяваме се да сме Ви вдъхновили, да изработите коледна украса, заедно с любимите Ви хора. Сигурни сме, че времето което ще прекарате заедно, докато го правите, ще направи Коледата Ви още по-топла и нежна.

За статията:
Как да направите вратите си част от коледната украса
Заглавие:
Как да направите вратите си част от коледната украса
Описание:
Наред с украсата на елхата и трапезата обаче, днес искаме да Ви дадем няколко оригинални идеи, как да вдъхнете коледен дух и на вратите у дома.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: