Когато обичате някого, искате да намерите възможно най-много начини да го покажете. Но понякога просто „Обичам те“ не е достатъчно. В края на краищата, как  тези две малки думи  могат да уловят дълбочината и значението на това, което наистина чувствате към тях?

Независимо от точния ви статус на връзка, сродната ви душа ви дава всякакви топли и размити чувства и вие искате те да го знаят. Ето защо намирането на нови начини да покажете колко много ви е грижа, като да им изпратите очарователни романтични любовни цитати, която изпитвате към тях, може да бъде толкова значимо.

Вместо стандартния ви текст „Обичам те“, помислете дали да не изпратите на любимия човек един от романтичните цитати по-долу или да му посочите любовен цитат, който сте намерили в Instagram. Това е забавен начин да промените нещата и да раздуете още повече тези романтични пламъци.

Така че независимо дали търсите най-добрите любовни цитати, които да изпратите на съпруга си, когато той е имал натоварена седмица на работа, или търсите сладки цитати „Обичам те“, които ще накарат приятелката ви да припадне, този списък с романтични цитати за любовта е за теб.

  1. Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал. — Надежда Захариева
  2. Любовта е композирана от една душа, обитаваща две тела. — Аристотел
  3. Ако получавах цвете всеки път щом си помисля за теб… Щях да те разхождам в безкрайната ми градина. — Алфред Тенисън
  4. Ще разбереш, че си влюбен, когато не можеш да заспиш защото реалността е по-хубава от сънищата ти. — Доктор Сюс
  5. Едно сърце да обичаш, и в това сърце, кураж, да направи любовта значима.— Уилям Шекспир
За статията:
Популярни цитати за любовта
Заглавие:
Популярни цитати за любовта
Описание:
Вместо стандартния ви текст „Обичам те“, помислете дали да не изпратите на любимия човек един от романтичните цитати по-долу или да му посочите любовен цитат.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: