Едва ли има човек, който да не е съгласен с израза “Правете любов, а не война”, но това може да не е само много приятно, но и полезно за мъжката потентност. Доказано е, че активния полов живот може да ви предпази от появата на заболявания, като например еректилна дисфункция, така че никога не оставяйте това да се потопите само в проблемите си и в работата, забравяйки че секса е истинско удоволствие. Днес сме решили да ви предложим и няколко задължителни упражнения за мъжете, които не искат никога да имат проблеми от различно естество с тяхната потентност.

Първата тренировка, която можете да направите не е много приятна точно за мъжете, но бъдете уверени, че тя има доста силни положителни резултати. За целта просто легнете по гръб и се отпуснете, започвайки след това активно да свивате и отпускате ануса си, като тази тренировка трябва да се прави поне веднъж дневно. По този начин вие активно тренирате нерви, които се намират в този участък, а те от своя страна участват или по-точно отговарят за това да сте наистина сексуален мачо в леглото, тоест дали ще можете да вдигате самолета, както се казваше навремето в една доста комична реклама. Другото упражнение, с което ще си помогнете и ще изключите възможността да имате проблеми с мъжката потентност може да ви се стори трудно, но в действителност не е така. За целта ще трябва един път да се опитате да спрете уринирането си, като целта е да запомните кои точно мускули участват в този биологичен процес, а след това да повторите упражнението, което описахме горе. Един път на ден е достатъчно да тренирате тези мускули. Разбира се, че тестисите също са важни, така че не забравяйте и за тях, затова им правете поне веднъж дневно масаж, като това означава просто лекичко да ги стискате, но в никакъв случай не правете това упражнение до болка. С това се цели масаж все пак, а не е някакво садо-мазо упражнение.

Ако повтаряте тези упражнение всеки ден по един път, тогава бъдете сигурни, че никога няма да имате проблеми с мъжката потентност и винаги ще можете да сте сексуално активен мъж и да вдигате самолета. Все пак секса и удоволствието от него е важна част от живота на всеки един човек, така че не пренебрегвайте съветите и насоките ни.