Спорт и Диети

Как да превъзмогнем глада

Как да превъзмогнем глада

Съвети за това как да превъзмогнем глада

Съвети за това как да превъзмогнем глада

Повечето хора имащи проблем с наднорменото тегло изпитват постоянен глад. Той идва в следствие на определени действия в организма, както и на стрес и депресия.
В нашата статия ви даваме шест съвета как да превъзмогнете този проблем. Съветите ни са съобразени с мнение на диетолог и са напълно безвредни за здравословното ви състояние. Започнете вашето отслабване от днес като последвате следните 6 съвета:

  1. Пийте вода. Тя създава чувство на ситост като запълва стомаха ви и освен това ви помага против обезводняване.
  2. Намалете употребата на захар, защото тя е доста нездравословна за вас. Един от начините да се измъкнете от глада е именно избягването на сладкиши и захарни продукти.
  3. Ако сте решили да започвате диети, то нека те да съдържат фибри. Знае се, че фибрите създават чувство на ситост, което автоматично ще окаже влияние за изолиране на глада ви.
  4. Експерти диетолози смятат, че чаша кафе без захар може да бъде полезна за подтискане на апетита. За всеки случаи не прекалявайте с кофеина, защото той може да подейства и отрицателно на нервната ви система.
  5. Забравете за нощното хранене. Когато организма почива е желателно да не приема никакви храни, защото това може да се окаже твърде нездравословно за вас и да допринесе за наднорменото ви тегло.
  6. Ако отказвате цигарите има риск за прилив на силен глад. Препоръчваме ви дъвченето на дъвка без захар, която ще подтисне нуждата ви от постоянен прием на храна.

Обобщение на нашите шест съвета

Както и сами забелязвате нашите съвети са много лесни за изпълнение и са добре обосновани. Така, че още днес може да се погрижите за вашето по-сигурно отслабване.
Разбира се, хубаво е да спортувате и дори да проведете някоя здравословна диета, която ще ви помогне за топене на мазнини. Желаем ви да бъдете здрави и все така енергични и красиви.

  1. Всичко е в главата, мили дами. Крайната цел е достигането на постоянството. А стъпките до там са осъзнаване, че храната е необходимост и не запълва емоционални дупки. При тях по – ефикасна би била примерно медитацията 😉

Остави мнение

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Приятели: Кулинарни рецепти

Партньори|Sitemap