Напоследък се забелязва, че доста често в интериора присъстват плъзгащи врати.

Вписват се лесно във всеки интериор – както в модерния, така и в по-класическия. Подходящи са за всякакви помещения. Дали ще се поставят като параван или като вратичка на шкаф няма значение. Някои модели от тези врати се наричат още „оборски врати”. Ще ви покажем нестандартни и интересни идеи за плъзгаща интериорна врата. Монтирана в спалня, плъзгащата врата може да внесе доста различно излъчване.

Ето и едно нестандартно предложение, за да отделите спално помещение от хол.

Чисто цветово интериорната врата може да бъде с цвета на стената и да се слее с нея или пък да бъде в изцяло различен цвят за да контрастира.
По отношение на височината вратата, тя може да бъде вратата може да бъде до тавана или по-ниска. Съобразете височината на вратата с височината на отвора, а не с модните тенденции. Ако вашата стая не позволява толкова екстравагантна врата, по-добре е да пропуснете тази идея. На картинката ще видите как изглежда такъв модел висока плъзгаща врата:

Плъзгащата интериорна врата може да бъде един креативен вариант да отделите своята домашна библиотека. Освен, че стои доста стилно, това е и практично решение, може да затваряте вратата за да не се прашат вашите книги.

Друго интересно приложение на плъзгащата врата е да прикрие телевизора. Ще направите този вариант удобен за вас ако плъзгащите врати се отварят с дистанционно. Но дори да не успеете да изпълните този вариант, вашите плъзгащи врати пак ще бъдат страхотни и ще предпазят и прикрият вашия телевизор.

Ако често ви се налага да работите вкъщи, но нямате възможност за отделно помещение, с плъзгащата интериорна врата може да отделите вашия домашен офис.

Едно от най-практичните решения използвайки плъзгаща интериорна врата е да отделите вашия килер от кухнята. Така чудесно ще можете да скриете това помощно помещение.  Надяваме се статията да Ви е била поне малко полезна.

За статията:
Как да впишем плъзгаща интериорна врата в своя дом?
Заглавие:
Как да впишем плъзгаща интериорна врата в своя дом?
Описание:
Напоследък се забелязва, че доста често в интериора присъстват плъзгащи врати. Вписват се лесно във всеки интериор – както в модерния, така и в по-класическия.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: