На пазара вече може да видите интериорни врати с най-различни разновидности спрямо дизайни, цветове и т.н. Затова може да развихрите въображението си и да стилизирате какъвто искате интериорен дизайн у дома, тъй като със сигурност ще намерите врата, която да си пасва с него. Но преди да стигнете до този момент трябва да решите какъв тип да са новите Ви интериорни врати.

Типове интериорни врати

  • Дървени интериорни врати:

Ако обзавеждането в дома Ви е в по-класически стил е най-добре да се спрете на стандартните дървени врати. Важно е да се придържате към един интериорен стил, за да не изглежда все едно в дома Ви е настъпил пълен хаос. В зависимост от интериора в жилището може да избирате между светли или тъмни дървесни нюанси. Дървените врати няма да ограничат каквито и идеи да сте си наумили, перфектно може да намерите контраста, който искате или да ги слеете с обкръжаващата среда.

  • Стъклени врати:

Ако обаче търсите по-модерен интериорен дизайн, то стъклените врати са точно за Вас. Те придават лукс и прецизност на дома. Вписват се идеално във всяко едно помещение. Колкото са деликатни, толкова са и забележими. Ако обзавеждате офис дори може да експериментирате със стъклени врати с Принт, като сложите отличителен фирмен белег. Този детайл ще придаде допълнителна, но и ключова представителност на Вашата фирма и дейност.

  • Алуминиеви врати:

Алуминиевите врати са най-подходящи за мокри помещения, тъй като са най-достъпния влагоустойчив вариант. Но ако Ви допадат повече от това, може да ги ползвате за всяка една стая.

  • Плъзгащи врати:

Изключително удобен вариант за работното място или жилището, в което живеете. С тези врати ще забравите за непрекъсващото разсейване от отварянето и затварянето на вратата. Освен това могат да се вградят по такъв начин, че да освободят доста голямо пространство в помещението. Плъзгащите интериорни врати ще ви създадат чувството за простор. Те могат да бъдат изработени от различни материали като дърво или стъкло, което няма да наруши създадения вече интериор.

  • Интериорни врати тип „Хармоника“ и „Летящи“ врати

Тези врати са перфектно решение за промеждутък между стаи, с подобна функционалност, например от кухнята към всекидневната. Не са препоръчителни единствено за помещения, където Ви е нужно уединение.

Всички изброени варианти интериорни врати могат да паснат навсякъде където Ви допада, стига да съобразите цветовата композиция на интериора.

За статията:
Какъв тип интериорни врати има?
Заглавие:
Какъв тип интериорни врати има?
Описание:
На пазара вече може да видите интериорни врати с най-различни разновидности спрямо дизайни, цветове и т.н. Типове интериорни врати.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: