Топлото време не закъснява и цветните и летни тоалети се свалят от нафталина и са готови за носене.

От къси панталони, рокли и поли до тениски и бански, всичко това ни напомня за забавлението, което идва с настъпване на лятото.

Полите с подходящ размер и цвят могат да бъдат съчетани в различни комбинации, допълващи перфектното облекло, независимо от стила или повода.

Полите, които избираме, не само трябва да бъдат съчетани с останалата част от облеклото, но трябва да съответстват и на формата на вашето тяло.

За някои жени това е предизвикателство. Независимо от формата на тялото си, трябва да изберете пола, която подчертава силните страни на тялото, докато криете слабите.

Независимо дали приемате офис облекло, когато отивате в офиса, или избирате дамски Поли 2020 година, носете ги с усмивка.

Какви модели поли да носите това лято

Къса дънкова пола – Къса дънкова пола, сдвоена с токчета и интересен връх, може да бъде перфектният вид за вечер на плажно парти.

В същото време, не се страхувайте да носите такава пола на светлината на деня. Мини полата с дънки винаги ще бъде модерна.

Ако сте фен на роклите с дантели, тогава ще харесате тази тенденция.

През този сезон, роклята ви от 90-те години може да я извадите.

Малко по-малко разкриваща се от тенденциите за ултра-тесни миди пола от последните няколко години, тази пола облича фигурата ви по ласкателен начин, показвайки достатъчно.

Смесете го с тениска и ботуши, за да го оформите или да изглеждате прибрано и да го сдвоите с обикновен бандаж и токчета.

Дните да сме роби на сезонните тенденции са Минало и най-накрая сме свободни да се обличаме както желаем, според модни тенденции 2020

Пример: Хари Стайлс , носи каквото иска.

През последните 12 месеца изборът на гардероба на 25-годишната певица включваше розова дънкова блуза, костюми (отпечатани и обикновени и преди всичко Gucci) и жилетка от Лавин, плетена от вълна.

Имаше няколко парчета, които засегнаха маркировката на насищане през тази година, за която сме готови да натиснем пауза – засега, защото всички знаем, че те ще се върнат на мода преди дълго.

Цветен деним

Цветът продължава да привлича хилядолетни потребители, а цветният деним е един от най-комерсиалните начини дизайнерите да се доближат до тенденцията.

И те се доближават до цвят с монохроматичен вид от главата до петите.

Дизайнерът на Balmain Оливие Рустинг поставя смели попчета от жълто, розово, кобалтово синьо и кели зелено в асортимента си от дънки и изрязани дънкови якета.

Цветният деним помогна на Изабел Марант да разкаже и своята приятелска за фестивала история.

Дизайнерът включваше оранжева дънкова блуза с ръкави и подходящи дънки, както и зелени дънкови шорти и дънкови якета.

Шанел избра червени дънки, за да разкаже своята парижка история.

А Алберта Ферети добави червено и оранжево към колекцията си чрез гащеризони от дънков гащеризон, небрежни джинси и приятелски чанти.

Обувки на платформа

Що се отнася до тенденциите за панталони и обувки, историята има тенденция да се повтаря.

Следователно вълната от вдъхновени панталони и дънки от 70-те години означава, че платформените токчета трябва да набрат скорост през 2020 г.

Старите вид обувки изчезват през по-голямата част от 2019 г., отстъпвайки на място за блокиране на токчета и маратонки, но очаквайте мокасини с висок ток, високи ботуши и сандали с отворен пръст, за да получите лечение на петата на платформата.

За статията:
Какви ще са модните тенденции през 2020?
Заглавие:
Какви ще са модните тенденции през 2020?
Описание:
Топлото време не закъснява и цветните и летни тоалети се свалят от нафталина и са готови за носене. Какви модели поли да носите това лято...
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: