Разнообразието от дамски дрехи на пазара осигурява стилна и ефектна визия на всяка жена. Модерните решения обаче, не винаги са подходящия избор за дамите с излишни килограми. Ако Вие сте от тях, то следвайте нашите съвети, за да изглеждате безупречно и винаги в добра форма.

1. Възползвайте се от вълшебството на туниката. Тя е от модерните дамски дрехи, които прикриват несъвършенствата около талията и дупето. Много раздвижена като дизайн и атрактивна като модел, дамската туника ще издължи силуета Ви и ще Ви направи по-слаби.

2. Никога не купувайте къси ризи и блузи, ако имате тлъстинки в областта на корема. Заложете на актуалните дълги ризи с дължина под дупето. Тя ще прибави елегантност към визията и ще направи фигурата по-слаба.

3. Вертикалното райе е задължителен акцент при стилните дамски дрехи. То издължава краката Ви и оптически премахва излишните сантиметри от тялото Ви.

4. Ако имате по-пълни бедра заложете на свободните кройки при дамските панталони. Те ще създадат илюзия за неопределена ширина, която предполага по-слаби крака.

5. Заложете на тъмните тонове и със сигурност ще прикриете несъвършенствата и ще изглеждате в перфектна форма.

6. Заложете на максимално дълги панталони, за да удължите силуета си и да създадете илюзия за безкрайно дълги и слаби крака. Никога не посягайте към панталони под коляното, които скъсяват крайниците и привличат вниманието към бедрата.

7. Свободните кройки при дамските палта са същинска радост за модерните дами с повечко килограми, тъй като са актуални и едновременно с това не подчертават по-закръглените форми.

Проследете стъпките, които Ви предлагаме и никога не купувайте дамски дрехи, които не са по Вашия размер. Прекалено широките или прекалено тесните дрехи ще изкарат на показ пълните Ви бедра или тлъстинки в областта на талията. Никога не купувайте панталони и блузи без да ги пробвате. Влизането в пробната ще Ви спести много излишни разходи и нерви, че не можете да “влезете” в новите си дамски дрехи.