Днешната мода при мъжките тениски, е пъстра и разнообразна. Силният пол може да експериментира с различни модели, за да изпъкне и да демонстрира добър вкус. От дизайнерска гледна точка има някои цветове и нюанси, които са предпочитани, но със сигурност те не ви задължават. И, ако все пак, искате да разберете, кои тениски ще са модерни за сезон пролет / лято 2022 г., то тогава е желателно да прочетете тази тематична статия.

Летни мъжки тениски с атрактивни принтове

Забавните и добре изглеждащи тениски за мъже, ще са най-търсени тази година. Те са много модерни, заради веселите и атрактивни принтове, които все по-често виждаме по модните сайтове и списания. Тигри, лъвове, диви прасета, китари, цигулки и изображения с ноти, са само малка част от възможностите. Колкото по-интересни са графиките, толкова по-голям е шанса да впечатлите околните. Ето защо, може да се снабдите, с няколко такива тениски.

Не на последно място идват и фланелките с надписи. Красивите и нестандартни шрифтове също ще се харесват. Тениските могат да носят различни послания, да се споменават фрази от песни или филми, както и да съобщават за настроението на мъжа. Всички тези елементи действат предизвикателно и това е причината дизайнерите да залагат на тях през годината.

Какви цветове ще бъдат модерни през пролетта и лятото?

За топлите дни на годината, се препоръчва да се носят светли мъжки фланелки. Така например, розовото, жълтото и оранжевото ще грабнат вниманието. Естествено, можете да заложите на класическото бяло, както и на сивото. Все пак, не се притеснявайте, ако си падате по тъмните нюанси. Най-важното е цветът да издава позитивно настроение и да не се натрапва.

Една от тенденциите сочи, че камуфлажните тениски, ще се радват на голяма популярност. Военният стил на обличане беше модерен преди години, а сега отново се завръща на подиумите. Водейки се от това, няма да е лошо да имате поне една тениска със светъл или тъмен камуфлаж. По този начин ще разнообразите гардероба си и стила ви на обличане.

Оригиналът е за предпочитане

Специалистите съветват да се ориентирате към оригиналните тениски. Не робувайте на репликите, тъй като те не са особено качествени. Имайте предвид, че оригиналните продукти невинаги са скъпи. Вие може да откриете наистина добри фланелки на ниска цена, стига да се ориентирате към добрите онлайн магазини. От водещо значение, е тениската, която носите да бъде здрава и качествена, така че да не ви създава дискомфорт по време на носене.

За статията:
Кои мъжки тениски диктуват модата днес?
Заглавие:
Кои мъжки тениски диктуват модата днес?
Описание:
Днешната мода при мъжките тениски, е пъстра и разнообразна. Силният пол може да експериментира с различни модели, за да изпъкне и да демонстрира добър вкус.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: