Всеки дом носи отпечатъка на обитателите си, с един поглед върху интериора може да се добие представа за хората, обитаващи жилищното пространство. Част от интериора, която безспорно е определяща за вкуса на собственика това са вратите.

Изобилието от интериорни врати на пазара е огромно, има варианти за всеки тип жилище, за всеки вкус и характер.

Една много интересна и донякъде нестандартна опция за Вашият дом е стъклената врата.

Пренебрегвайки разпространеното мнение, че са по-подходящи за обществени помещения, бихте могли да придадете един модерен, съвременен и разчупен вид на Вашето жилище. Няма как да не бъде запомнено помещение със стъклена врата, тя се откроява, създава усещане за индивидуалност, за вкус различен от масовия.

Мислейки за стъклена врата, не си представяйте едно празно, прозрачно стъкло в рамка, този тип врати биха могли да бъдат матирани, гравирани, с различни изображения, дори и снимки, това Ви дава възможност да създадете нещо уникално, изцяло по ваш дизайн.

Не бихме искали да пренебрегваме плюсовете на изчистената стъклена врата. Тя отваря помещението, дава простор и видимост. С нея можете да преградите голяма стая, без да губите усещането за простор. Стъклените врати са идеално решение и за малки домове, където светлината е нещо, което не бихте желали да спирате, а те пропускат достатъчно, дори когато са матирани. Подходящи са за всякакъв тип мокри помещения, имайки предвид, че стъклото реално е неподвластно на влиянието на водата и влагата, а Вие можете да имате уединение, избирайки стъкло в тъмен мат или с принт.

Дебелината на стъклото варира между 8 и 10 см, изработват се в стандартни размери, които подлежат на корекция, което дава безкрайно поле за изява на Вашето въображение. Те са закалени и огнеопорни, напълно безопасни за всеки дом.

Поставяйки стъклена врата, неизменно ще придадете усещане за стил и лукс, което ще промени цялостната визия на интериора, една такава е достатъчна за да се открои Вашият дом, като модерен и изискан.

За статията:
Кои са плюсовете на стъклените врати
Заглавие:
Кои са плюсовете на стъклените врати
Описание:
Изобилието от интериорни врати на пазара е огромно, има варианти за всеки тип жилище, за всеки вкус и характер.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: